Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi van a kutyámmal?

Mi van a kutyámmal?

Figyelt kérdés

kérlek segítseket tanácsot adni, és nem lehurrogni, mert az elmúlt fél órában 5 orvossal beszeltem akik azt mondták, hogy ma nem rendelnek, és leszarnak, és egy van, akihez tudok menni, de nincs pénzem perpill, mert volt egy nagy kiadásom most. Barátnőmet felhívtam, hogy adjon kölcsön, meg vigyen el a dokihoz, meg a dokinak is mondtam, hogy nincs annyi pénzem, de mondta, hogy megnézi, csak leht, hogy nem kezeli....MIT CSINÁLJAK?

a kutyámnak éppen fogváltása van, tegnap még semmi baja nem volt, most meg kedvtelen, nem eszik, inni is alig, csak fekszik. tegnap húzogatta a szája szélét, gondolom a foga miatt, de nem hiszem, hogy azért hányna.

Minden oltásunk megvan, most az elmúlt egy hétben sétálni sem voltunk, szóval nem tudom elképzelni, hogy most valami fertőzést szedhetett-e fel, vagy megevett valamit, mert tegnap szétszedett egy újságot, meg egy zacskót is. Vagy a foga fáj és azért? llégyszi segítsetek tanácsot adni, én minden tőlem telhetőt megteszek, a barátnőm nemsokára jön, és 2.000 ft-t talán tud kölcsönadni, de mivan ha a doki nem kezeli??? mi lehet a baja?

Gondoltam parvóra is, de arra is van oltása. már a kötelezőket mind megkaptuk, mostmár csak az évenkénti veszettség van...Légyszi ne hurrogjatok le, hogy nekem nem való kutya, mret nem tudjátok a többi körülményt, a kutyának mindene megvan, ez az első alkalom, hogy ilyen pénztelen helyzetbe kerültem.

2012. nov. 2. 13:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Mára teljesen jól lett a kutyus hála istennek.

Köszönök a válaszokat, és bocsi, hogy a stílusom durva volt, de olyan ideges voltam, hogy a sírás határán álltam.

2012. nov. 3. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!