Ti hallottatok róla, hogy egy polgármester nyílvesszővel kilőtt egy kutyát? Facebookon képpel kering!
Én csak azt nem értem,hogy miért fröcsögnek annyian,hogy nem kellett volna.A kutya állítólag emberre is támadott már.
Persze,fontos az állatvédelem,de ahogy Facebookon ehheh hozzászólnak,egyszerűen felháborító!
Köszi a válaszokat!
Most is néztem,még mindig fröcsögnek facebookon,csak azt nem értem,minek:azt megnézem,Magyarországon egy polgármestert ki juttat rács mögé.Rokonaim laknak a faluban,ahol az eset történt és ők mondák,hogy mindenki neki pitizik (rendőrség,jegyző),mert maga ez a Kiss akárki is rendőr...szóval esélytelen.
Az állatokra meg sz*rnak magasból...polgármester megteheti,mint ahogy pénzt is lenyúlhat büntetlenül.
Magyarország,mi így szeretünk!
Hja, csak, mint ahogy azt Orwell is írta:
"MINDEN ÁLLAT EGYENLŐ,
DE EGYES ÁLLATOK EGYENLŐBBEK A TÖBBINÉL"
Ha a polgármesterúr meg akarja védeni az embereket a kutyáktól, akkor hozzon létre menhelyet, ahova a kóborló kutyákat el lehet juttatni, és akkor biztosan nem fognak falkába verődni.
De gondolom, ez egyszerűbb megoldás, meg még élvezetes is a számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!