Kutya biztosítás?
Figyelt kérdés
Hallottam róla hogy van ilyen a kutyáknak (kb. úgy mint az autónál). Állítólag bizonyos állatorvosoknál "használható fel" úgy hogy csak egy részét kell kifizetni pl. egy sérülés ellátásakor. Aki tud erről többet, esetleg az ő kutyájának már van ilyen biztosítása légyszi írjon nekem részleteket! Függ-e a kutya korától, nemétől, nagyságától, fajtájától, lakhelyétől, stb?2012. nov. 1. 10:41
1/11 anonim válasza:
Nekem csak felelősségbiztosítása volt a kutyáimnak, a lakásbiztosításhoz lehetett választani, ilyenről még nem hallottam, igaz 3 éve nincs kutyám.
3/11 anonim válasza:
Nem ennél a biztosítónál, de máshol már dolgoztam. Én nem kötnék, 100-ból 1-szer ha fizet. Egy ismerősömnek van a cicájára, amikor leesett a függöny tetejéről nem fizetett a biztosító, pedig eltört a lába. És kutyáknál azért gyakoribbak a balesetek.
4/11 anonim válasza:
Sokan úgy vélik, ha a biztosító által kért díjat az ember elteszi, akkor szerencsés esetben, ha beüt a baj, abból is finanszírozni tudja.
5/11 anonim válasza:
Olvasd el a szerződés apró betűs részét is! Az baromi jól le van írva, hogy mikor fizet, illetve mikor nem. És a "mikor nem" a valószínűbb. Szóval pénzkidobás, egy újabb termék, amivel megpróbálják a biztosítók bepalizni az embereket.
6/11 anonim válasza:
nekem van biztosításom groupama lakásbizt. és abban vannak a kutyák benne, nekem mindig fizetett ha küldtem az állatorvosi számlát+ az oltási könyvet. Az ismerőseimnek is van és nekik is mindig fizetett. Évi 300.000.-Ft használható fel ez a legtöbb amit fizet a kutyára !
Egy számlának a 80%-át küldik vissza egy összegben!
Legutóbb 25.000.- volt egy műtét és 20 ezret fizetett vissza 1 héten belül :-)
7/11 anonim válasza:
ja, egy szerető gazdi tuti ilyen boldogan meséli el a kutyája műtéti árát. hagyjuk már.
engem is majdnem meggyőzött pont az aegon, és bizony ottvan az apró betűs rész. rengeteg fajtánál fel vannak sorolva orokletes betegségek is, amiket nem támogat.
8/11 anonim válasza:
az aegon más ő nem mindent fizet, én arról váltottam!
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 1. 22:11
10/11 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy van jó fajta kutya biztosítás, de a lényeg az, hogy nem szabad bedőlni, figyelmesen el kell olvasni az egész szerződést, különben lehet meglepetés, amikor kiderül, hogy mégse fizet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!