Hogy lehet, hogy a kutyának visszatérô hasmenése van?
Volt egyszer kb 1hetig. Adtam neki feregirtot. Volt azutan 1 és fél héttel. Akkor is adtam neki. És most megint van.
Nem vagyok benne biztos,hogy a féregtelenétôtôl múlt el.
Gyenge a széklet és utána ilyen fostos, néha átlátszós foltok jönnek.
És ilyenkor nem bírja ki a sétáig, hanem az egész lakásba.
Adj neki hasfogó kaját, májkrémes rizst. Utána szerintem válts másik márkájú kajára. Ha adsz neki házikosztot, azt is függeszd fel egy kis időre.
Adsz neki tejet? Az egyértelműen megmagyarázná a dolgot.
Nekünk is volt egyszer régen ilyen kutyánk, krónikus hasmenése volt, nem tudtunk velemit kezdeni.
Nagyon oda kellett figyelni az étrendjére, hogy némileg keményebb széklete legyen, de sosem gyógyult meg.
Mindenképpen kérd ki egy orvos véleményét is, mert ez elég komoly dolog.
hát ha nem férges akkor minek adsz neki féregtelenítőt??
amúgy nálunk is visszatérő hasmenése volt a kutyámnak csak neki kb havonta és véres is volt , a doki nem tudta mi a baja,aztán elvittük egy másikhoz aki azt mondta,hogy erős bél gyulladása van , kapott injekciót és 3 hétig rizses diéta plussz vmi erős bélflóra helyreállító meg 10 napig vmi tablettát kellett neki adni, aztán fokozatosan tápra vissza tértünk de váltottunk,mert a doki szerint az is lehetett a ludas, azóta teljesen jól van..
vidd el orvoshoz!!!
Nagyon nem mindegy, mit eszik a kutyád. Általában nem féregtől van hasmenés.
Megírnád a kutyád étrendjét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!