11/18 anonim válasza:
akkor ennyi év után miért hivod még mindig kutyus-nak a kutyát!!!!!
12/18 anonim válasza:
Na, ha ennyire értesz hozzá, akkor akár válaszolhatsz is normálisan arra a kérdésre, hogy a külsején kívül mit vették még figyelembe, és mi alapján, ha azt sem tudod, milyen fajta :)
13/18 A kérdező kommentje:
Nem veszek figyelembe semmi mást,tetszik,meg tudunk neki adni mindent,a szeretettel az élen,(nem csak pár hónapig,hanem akár 10-15 évig is,mielőtt ezzel jönnél)a pénz nem téma hála istennek és az,hogy nem tudom milyen fajta,nem jelenti azt hogy hülye vagyok a kutyákhoz,sőt...Te is, gondolom tanultál matematikát,a Schrödinger-egyenletet mégsem tudod kapásból megoldani.Szóval ha nem tudsz a kérdésemre normális érdemi választ adni akkor kussolj...Köszi!
2012. nov. 4. 16:25
14/18 anonim válasza:
Így van, tanultam matematikát, viszont a párom matematikus, úgyhogy látom, hogy az, hogy meg tudok oldani egy-két egyenletet, nem azt jelenti, hogy tudok integrálni, mint ahogy a te kutyás tudásod sem lehet elég minden kutyához. Szerintem egyáltalán nem hülyéztelek le, és baromira érdemi válasz az, hogy próbállak lebeszélni egy esetleges rossz választásról. Olyan ember nincs, akinek bármilyen kutya való, még a legjobb kutyakiképzők sem passzolnak össze bármilyen kutyával.
Mindegy, csinálj, amit akarsz, de aztán ne gyere ide kérdezősködni, hogy mi az oka a viselkedési problémáknak, meg miért nem olyan, amilyennek képzelted. És kérlek, ne küldj el minden választ üzenetben, itt is pont ugyanolyan jól látom.
15/18 anonim válasza:
Akumi:) kiposztoljam nekem mit küldött???? a kocsisok csak jelenthetnek mellette. Elég vicces pali:))) De én ismerek egy ilyen überszuper boxertenyésztő, aki szintén szerinte a legnagyobb az országban, és pénze is van bőven, mert mellette yorkikat szaporit. a stilusából következtetve még talán ugyanaz is lehet:)))
16/18 anonim válasza:
Akkor én még szerencsés vagyok, hogy csak ugyanazt küldi el külön nekem címezve is, amit ide is kiír? :))
17/18 anonim válasza:
Igen:) az enyém szaftosabb volt:))))
18/18 anonim válasza:
Még csak arra nem tudtam rájönni, hogy a nevében a 28 mit jelent? 28 alom, 28 champion kutya, 28 fokosan szereti a sört, vagy 28 éves:)))) gyanitom az utóbbi. De szerintem ez semmiféle tenyészettel nem rendelkezik, csak itt próbál nagyképüsködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!