Egy 6 éves neveletlen, flegma németjuhász, akit a gazdája elhanyagolt?
Nekem egy dobim van , amikor megvettem már volt két kistestű kutyám, ugye eleinte a kicsik voltak fölényben, de később már nem :) Hordtam kutyasuliba, mert nekem sem volt nagytestű kutyám és féltem a fejemre nő a dobi. SOkat segített nekem is és a kutyának is , megtanultam kezelni és szocializálódott is más kutyákkal és emberekkel is .
Nem lehetetlen 6 évesen sem, hogy fegyelmezett szerető kutyus legyen belőle, csak tényleg jobban jársz szerintem ha hozzáértő embert is bevonsz, akitől te is tanulhatsz, nem csak a kutyus.
Sok sikert és nem add fel ! Meg fogja hálálni a kutyus.
Hajrá!
Nekem is nj-m van. A suliban van egy pár, akik mindkét németjuhászukat a fajtamentőktől hozták el, felnőtt korban. Az egyik 3, a másik 6 éves volt. A 3 éves tök zizi volt, minden kutyára acsargott, szoval voltak bőven viselkedési zavarok, a másik félt stb, ma már mindkettő levizsgázott, tök cuki, aranyos, szófogadó, senkinek nem megy neki, szoval mindent helyre lehet hozni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!