Vonyító kutya a lépcsőházban, mit lehetne még tenni?
Sziasztok!
Mielőtt vki nekem ugrana, leírnám h állat barát vagyok.
Szóval... 4 emeletes panelban lakom. A felső emeleten van egy Westie, ha jól tudom nincs még 1 éves sem. Egy fiatal, huszonéves páré a kutya. Reggel fél 8-kor elmennek otthonról, a kutya elkezd egyből hangosan ugatni, vonyítani, és megállás nélkül délután fél 4-ig ez megy, amíg haza nem érnek. Már 1,5 hónapja minden munkanap ezt kell hallgatni, de vmi eszméletlen hangos. simán hallani a földszinten is. Többször szóltunk már a gazdájának, h vmit legyen szíves csinálni, mert már az egész lépcsőház megbolondul a kutyától. Azóta sem történt semmi, sőt a kutya már annyira szenved, h az ajtót kaparja kínjában órákon át.
A gazdái 3-4 naponta egyszer viszik le sétálni, akkor is max 5 percre, azzal a címszóval h nincs rá több idejük, meg ilyen hidegbe nem igazán akarnak kimenni. Egyik 7végénelmentek 2 napra vhova, a kutya persze egyedül volt, és még éjjel is zengett tőle a ház.
Engem nem zavar ha vki kutyát tart, szeretem őket. De ez már elviselhetetlen ahogy bánnak vele, és ahogy szenved, és emiatt már a lépcsőház szenved.
Tudnátok vmit tanácsolni, h mit lehetne tenni ez ellen?
Előre is köszönöm!
Közös képviselőnek nincs jogköre abban, hogy bármit is lépjen.
Jegyzőnek kell írásos bejelentést tenni.
Jegyzőnek ÍRÁSOS bejelentés, személysen vidd be. Úgyis azt mondja h neki erre nicns ideje, akkor kérj tőle egy írásos igazolást arról, h neki erre nincs ideje. Pár nap, és intézkedni fog.
Ezzel párhuzamban kérj birtokvédelmi eljárást is.
Illetve tegyél bejelentést a bejelentes@orszagosallatvedorseg.hu címen.
az egyszerű, utat már megírták:)
közös képviselő,az önkormányzat,a jegyző,stb.
de ,én biztos felmennék ,és egész éjjel énekelnék az ajtajuk előtt ,dörömbölnék a falon ( nem az ajtón !)( és vinném a nem kicsi kutyámat is,bár ő kevésbé fenyegetően néz ki,mint én),ja és komolyan megfenyegetném őket,mivel mint állatbarát,és mint ember ,az ő lustaságuk az én pihenésemet zavarja,ergó teszek ellene.nem érdekelnek a kifogások,vagy -vagy ,mert bizony nem mindenkinek kell toleránsnak,és megértőnek lennie!néha,igenis erővel kell megoldani!ha már a szép szó nem használt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!