Igazából én még örülnék is neki, ha kaukázusi lenne, mert már régóta nézegettem a fajtát, csak aztán mikor őt hoztuk (altatás elől, mert helyhiány volt a családnál), valahogy háttérbe szorult ez az igény.
Viszont a szülőket sem láttuk (a családnál csak anyakutya volt, de elzárva, és végig ugatott), szóval támpont sem nagyon van. (Állítólag tacskókeverék volt az anyja, de nem nagyon tűnik nekem ő tacskónak.)
Hát úgy mértem, hogy a háta kb. egy ujjnyival volt a térdem fölött, a térdem meg olyan 55 cm a földtől. (Magasságot nem tudtam rendesen mérni, mert a centire azt hitte, hogy újfajta póráz, és majd megőrült, mikor meglátta...)
Egyáltalán nem buta kutya, alap dolgokat (Gyere, helyedre, ül, fekszik, pacsi, hozd ide) már ismeri, csak a fekszik/pacsi/hozd ide hármas még elég kedvfüggő.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!