Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek milyen fajta ez a...

Szerintetek milyen fajta ez a kutya?

Figyelt kérdés
[link]
2012. okt. 28. 15:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igazából én még örülnék is neki, ha kaukázusi lenne, mert már régóta nézegettem a fajtát, csak aztán mikor őt hoztuk (altatás elől, mert helyhiány volt a családnál), valahogy háttérbe szorult ez az igény.

Viszont a szülőket sem láttuk (a családnál csak anyakutya volt, de elzárva, és végig ugatott), szóval támpont sem nagyon van. (Állítólag tacskókeverék volt az anyja, de nem nagyon tűnik nekem ő tacskónak.)

2012. okt. 28. 18:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mi lehet, de gyönyörűnek találom :)Büszke lehetsz magadra, hogy megmentetted, biztos nagyon szeret és hálás neked :)
2012. okt. 28. 18:45
 13/16 anonim ***** válasza:
4 hónaposan a kuvasz kölykömnek volt 52-54 cm marmagassága, szóval ha tényleg akkora, akkor jó nagy lesz. Ha ez csak sacc volt, inkább mérd le rendesen.
2012. okt. 28. 20:11
 14/16 anonim ***** válasza:
golden retriever az szinte biztos hogy van benne, szerintem még az sem kizárt hogy németjuhász is van benne valamennyi, de nem sok.. én erre a kettőre tippelek, de szerintem van benne még más is :) jópofa amúgy, bár jártam már meg jópofa szépre sikerült de eszméletlen ostoba keverék kutyával, remélem te nem így jársz. :)
2012. okt. 28. 21:07
 15/16 A kérdező kommentje:

Hát úgy mértem, hogy a háta kb. egy ujjnyival volt a térdem fölött, a térdem meg olyan 55 cm a földtől. (Magasságot nem tudtam rendesen mérni, mert a centire azt hitte, hogy újfajta póráz, és majd megőrült, mikor meglátta...)

Egyáltalán nem buta kutya, alap dolgokat (Gyere, helyedre, ül, fekszik, pacsi, hozd ide) már ismeri, csak a fekszik/pacsi/hozd ide hármas még elég kedvfüggő.

Köszönöm a válaszokat!

2012. okt. 28. 21:18
 16/16 anonim ***** válasza:
14 vagyok. :) akkor nagyon örülj neki, szép kutyus, és még okos is :) az amiről beszéltem a nevét se tudta megjegyezni, a falra pisilt, akármit csináltunk, és unalmában is ugatott, nem még ha jó kedve volt, csak akkor volt csendben ha aludt, de ha mi aludtunk szinte sose... úgyhogy mázlid van :D
2012. okt. 28. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!