Nem akar esőben sétálni, hogy vegyem rá?
itt gondolom már amikor elindultok, eleve stresszelsz, hogy esik az eső, na kezdődik a hiszti. Maradj nyugodt, beszélj hozzá vidáman, és lendületből induljatok:)
oh én sose stresszel s mindig vidáman indulok :D
"aha most még örülsz de majd ha megláttod hogy esik az eső nem lesz ilyen jó kedved....:D" (és még ki is nevetem néha)
amikor a lépcsőházban megyünk le, már kezd kicsit gyanus lenni neki a dolog, mikor az ajtóhoz érünk már nagyon, kniyitom az ajtót, kirohan (tipikus panelház a hátsóajtó betonos fedett rész) látja hogy csepeg a víz "juuuuuujj" és beiszkol az ajtó és közém mikor zárom be :D
télen mikor hó volt csináltam olyat eü sétán hogy hát mondom elengedem én fönt megállok a lépcsőn ahol még nincs hó azt majd vissza jön ha végzett... aha mi let a vége: én lent állok a hóban és mondom neki hogy legalább egy pisire jöjjön le, ő meg a lépcső tetején még a sáraz részen behodoló pozicióban kúszik mint fürdetés előtt :D (és hiába van rajta pulcsi)
de érdekes módon ilyenkor se pisil be, ha nagyon kell már neki szól, és akkor futás le és végzi a dolgát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!