Valaki olvasta a 101 kutyatrükk vagy a Hogyan neveljünk tökéletes kutyát című könyveket?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor érdemes volt elolvasni? Sok mindent lehetett belőle tanulni?2012. okt. 27. 13:46
1/7 anonim válasza:
Igen ! Nekem meg van,és sok hasznos tanács is van benne!! A tanítást is tök egyszerűen leírja! Én a Klikker könyvet is "használom"igy a 2 könyvből tökéletesen megtanult mindent a kutyám is !
2/7 anonim válasza:
A 101 kutyatrükk című könyvből tanítom a kutyám, és nagyon hasznos. Csak ajánlani tudom!:)
Sajnos a másik könyv még nincs meg, de már úton van.:D
3/7 anonim válasza:
Nekem csak pár napja van meg, de nagyon tetszik. Alap parancsokat már ismert a kutyusom (ül, fekszik, marad, gyere ide, pacsi, forog, helyedre), de mivel nagyon szeret tanulni és apportírozni is, úgy gondoltam ezzel majd elleszünk egy darabig. A szerző nagyon jól magyarázza el az egyes trükköket, én is klikkerrel tanítom a kutyusomat és eddig nagyon bevált.
Egyébként törpe uszkárom van, már 8,5 éves, úgyhogy szerintem sosem késő elkezdeni. :)
4/7 anonim válasza:
Érdemes, naná. A 101 kutyatrükk konkrét feladatokról szól, a másik meg a kutyanevelés elméleti oldaláról, mindkettő nagyon hasznos :) Utóbbi mondjuk főleg kölyökkutyásoknak hasznos, ha idősebb kutyád van, akkor Cesar Millan másik két könyvéből választanék inkább.
5/7 A kérdező kommentje:
Beleolvastam a 101 kutyatrükk c. könyvbe. Most szeretnék majd egy kiskutyát venni, ezért akarom elolvasni ezeket a könyveket. Nem fogok úgy kutyát venni, hogy nem tudok semmit a neveléséről. :D
2012. okt. 27. 20:00
6/7 anonim válasza:
Én tegnap kaptam de a végen írja hogy az egyik kutya aki szerepel a könyvbe ( nem a vizsla!) Autóbalesetben meghalt!:((((((((((
7/7 anonim válasza:
És a Hogyan neveljünk tökéletes kutyát nos azt nem ismerem de biztos jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!