Megtudja magát védeni a kutyám?
Zsákutcában lakom és van egy Ír farkasom akit mindennap sétáltatok.
Az utca végén van egy telep ,amit egy nagy Német Doggal őriznek, ami szerintem simán kitudna ugrani , és mindennap mikor sétálni viszem a kutyám megőrül a Dog.
Ha egyszer véletlen elkóborlólna a kutyám félek,hogy össze ugranak és megöli a kutyámat.
Megtudná magát védeni a kutyám?
Akkor sem lett volna esélye egy medve ellen. A jóval szívósabb pásztorkutyáknak sincs esélye, nemhogy egy törékeny német dognak.
Egyedül úgy tudom elképzelni, hogy a vadász által súlyosan megsebesített medvét a német dogok körbe vették és nem engedték, hogy megpróbáljon elvánszorogni, amíg a vadász oda nem ért és megadta a kegyelemdöfést.
Olyan fajta, amit a prérifarkas megöl, esélytelen medve ellen.
te miről beszélsz?
Írd már le annak a műsornak a címét amiben ilyesmi történt.bortányos hazugság ..-.-
Doggal régen Tigrisre vadásztak,és medvékre,ne próbáld megmagyarázni a hazugságodat.
Te állítasz valótlant. Nemhogy tigris vagy medve ellen, hanem farkas ellen sincs esélye.
Ha vadásztak, akkor is max. nyomkövetés és mint említettem, a vadász által súlyosan megsebzett vadat vették körbe és próbálták megakadályozni, hogy elmenjen.
Láttam én tigrisvadászatot, orosz vadászok puskával meglőtték a tigrist. Még így is elszaladt, utánaengedtek kb. 25 kutyát. A tigris nem bírta tovább, elfeküdt, de még megölt a kutyákból kb. 10-et, mire a vadász odaért és fejbelőtte.
Amúgy itt a videó az állítólagos hazugságomról. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!