Honnan tudom megállapítani, hogy a kutyám a lábát megrántotta, vagy eltörte?
Ma reggelre a bal első lábát fájlalja a kutyám. Sántít rá. Lefogtuk ketten, hogy megnézhessem, hogy mi a gond, behajlítottam, hogy hátha esetleg szög, vagy hasonló lehet a felelős a fájdalomért, de amikor behajlítottam akkor nyüszögött és morgott. Valaminek még külsőleg látszania kellene, hogy eldönthessem, hogy törés-e, vagy rándulás? Mert kb egy másfél nap, amire behurcolom a kutyát az állatorvoshoz, mert már 1x megharapott azért, hogy beakartuk tenni a kocsiba, hogy orvoshoz elvinni. Az orvos, meg nem ér rá, hogy kijöjjön szóval csak az az egy út marad, hogy bevigyem. Valakinek tapasztalat? Még nem volt dolgom ember törött lábával, kutyáéval meg még úgy se szóval... nem tudom. Ilyenkor gondolom az egész lábnak be kell dagadnia, legalábbis a logika alapján. Vagy mindkét esetben beszokott dagadni az egész?
Illetve mennyi idő mindkét esetben a gyógyulási idő? Mert... eléggé izgága a kutyusom aztán... nem tudom, hogy ha esetleg begipszelik neki akkor azt hogyan viselné el :S
Köszönöm szépen a segítséget. Ha sikerülne, akkor ma, vagy legkésőbb holnap megpróbálnám bevinni a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!