Egy Yorkshire Terrier kutyust szeretnék, de olvastam, hogy gyerek mellé nem javasolt. Nekem 12 éves lányom van, mellé már tartható?
Nekem 6 éves lesz a yorkshire terrierem, és van egy 3 és fél éves unokaöcsém. Nagyon szépen felnőtt a kutya mellett, soha nem bántotta, mondjuk mindig nagyon odafigyeltünk rájuk.
A kutyának is meg kell tanulnia, hogy hogy viselkedjen, és a gyereket is nevelni kell.
"A kutyának is meg kell tanulnia, hogy hogy viselkedjen, és a gyereket is nevelni kell."
Ez volt a pontos válasz!
Nincs mini. Egy méret van, a standard, ami 1.5-3.1 kg közötti súlyt határoz meg. Én azt javaslom ne vegyél olyan helyről, ahol miniként hirdetik.
Egyébként az én kutyám (én írtam, hogy 6 éves) 5 kg (látszik, hogy én sem tenyésztőtől vettem...) sem szokott lépcsőzni. Gondolj bele, egy kistestű kutyának egy lépcsőfok fejmagasság, ami nagyon megterheli a gerincét. Míg mondjuk egy vizslának meg se kottyan a lépcsőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!