Visszatért a sántaság, kinövi majd?
9 hónapos nagytestű kutyámnak kb 1 hónapja volt pár napig sántasága a jobb mellső lábában. 5 napos gyógyszerkúrát kapott. most sajnos újra előjött, bár kicsivel előtte nagyon megkergette a macskámat.
jó minőségű tápot kap, nem kövér, kap zöldkagyló kivonatot is.
ki fogja nőni?
légyszi ne írjátok, hogy vigyem orvoshoz.
holnapi program
tapasztalatokat várnék nagytestű gazdáktól
köszi
chicopee nagytestű kölyök táp, egy jó pár napja jóval kevesebbet adok neki, mert szemre kicsit soknak találtam a kondiját.
gondoltam csirke farhátra rizzsel, csak nem tudom az mennyi fehérjét tartalmazna.
Ilyenkor a kölyök táp helyett kb másfél hétig normál táp kell. Húst semmit nem adni neki. Ez a fehérje megvonás.
Egy normál fenntartó táp jó ilyenkor.
Viszont, ha két hét alatt nem javul, sajnos más baj lehet. Nagytestűeknél előfordulhat a könyök sérülése. Porcleválás .Akkor sajnos, orvos kell, hogy ne érje nagyobb kár az ízületet.
ma 21:41
Miből gondolod? Honnan tudod, mi lehet a baja?
Ha csonthártyára érzékeny a kutya, növekedés befejezte után nem fog előjönni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!