Kutyám 7 hónapos még nem utazott buszon bepisilhet véletlenül? 10 perces utazásról lenne szó
mikor először utaztam a kutyámmal 180 km-re vonaton zalaegerszegig..hát pisilni nem pisil mert boxba volt és ugye kutya általában nem piszkít a helyére meg ha bele is pisilt volna nem lett volna gond...
de jajj végigvisította az egész utat:)) Ugatott,sírt egész úton,kallerok mellettünk lévő üléseken ültek de nagyon rendesek voltak mintha "észre se vették volna".
Tehát mindenképp boxba vidd szerintem ne ölbe,és sírás sajnos előfordulhat. De ti csak 10 percet utaztok,az semmi bárki kibírja a hangot addig.
Bármi előfordulhat.
Én már több kölyök kutyával utaztam, de sosem volt a nyüszögésnél nagyobb baj. A mostanival 5 hónapos kora óta rendszeresen buszoztam kb.fél órát. Sosem pisilt a buszon, és semmilyen járművön.
Volt, amikor kicsit nyüszögött, de hamar abbahagyta.
3 hónapos korában pedig kb.2 órát utaztam vele a héven egy huzamban, és nem volt baj. (igaz a hosszú útra vittem jutalomfalatot, rágócsontot és egy madzagos labdát, hogy ne unatkozzon.)
Persze olyan is volt, hogy ugatott, főleg a sötétben felszálló hajléktalanra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!