Miért rágja a kutyám a lábán a szőrt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
8 hónapos kis puli kanom rágja a lábán a szőrt..
Kb 1 hete kezdte el rágni.
Mivel tudnám megakadályozni?
Játszunk vele eleget,el van foglalva,de egész nap nem lehetünk vele...
többi kutyánkkal is találkozik..
2012. okt. 26. 17:50
1/9 Csivibaba válasza:
Szia!
Nem lehet, hogy bolhás? Mert akkor is szokták magukat rágni.
Az én kutyám allergiás, Ő pl. azért rágja magát...
2/9 A kérdező kommentje:
nem hiszem..
kb 1 hete vettem észre,és most már ősz van szerintem a bolha hamarabb jelentkezne,de nem tudom
2012. okt. 26. 17:55
3/9 anonim válasza:
Viszket neki, azért rágja. Bolha irtózd le, ás ha továbbra is vakarózik, akkor doki
5/9 anonim válasza:
Az egyik lábát rágja csak? A mi kutyánk is folyton rágta a szőrt az egyik lábán, mi legalábbis ennyit láttunk. Nem gondoltunk semmi rosszra, nem viselkedett máshogy, nem látszott hogy fájt volna neki, de úgy 1 hónap után elvittük állatorvoshoz. Megállapította hogy belement egy kanász a lábába, de mivel későn vittük el műteni kellett már. Tehát ha csak az egyiket rágja vidd el dokihoz mihamarabb!
6/9 anonim válasza:
Lehet élősködő, lehet toklász vagy szálka, de az is lehet hogy valamiféle allergiája vagy más eü gondja van. Sok betegségnek tünete a lábrágás, ha nem múlik, akkor én egy hét után elvinném megmutatni állatorvosnak.
7/9 anonim válasza:
Az én kutyám, sőt az egyik ismerősömé is csirkeallergiás. Amikor csirkét kapott állandóan rágta a lábát és vakarózott.Mióta nem kap csirkés kajákat, elmúlt a vakarózás és a lábrágás.
8/9 anonim válasza:
Ha fehér puli és mindkettőt rágja, akkor én is allergiára gyanakodnék. Mivel eteted?
9/9 A kérdező kommentje:
apám összefőz neki dolgokat plusz táp..
2012. okt. 28. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!