Lillus* kérdése:
Chappi száraz kutyatáp megváltozott?
Figyelt kérdés
Régóta zöldséges-baromfis "sárga" chappit veszek a kutyámnak. régebben volt benne puha husos falatka amit már kisporolnak belőle. Sajnos ma egy másik felfedezést tettem már a narancs és zöld szinű zöldséges falatkák helyett csak piros van meg a barna csont alaku. miért nem lehet a megszokott minőség miért kell mindenből kisporolni a jót?2012. okt. 26. 13:11
1/9 anonim válasza:
jót? Hehehe, ne nevettess már! A chappi mikor volt jó? Elég szomorú, h a kutyád ehhez a minőséghez van szokva :S
2/9 anonim válasza:
nehogy elhidd, hogy azért volt színes, mert zöldséges falatkák voltak benne, színezék miatt volt más színű.
Chappi egy hulladék, nézd meg az összetételét, hús még csak nyomokban sem tartalmaz.
3/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy megváltozott-e.
Mi mindig változatosan etetjük az ebet.
Ha husit akarsz neki adni, akkor vegyél nagy kiszerelésű konzervet, az olcsóbb. Keverd össze a száraz tápot, meg a konzervet. És így jóllakik a kutyus.:)
4/9 Csivibaba válasza:
Nem hiszem, hogy megváltozott. Ugyanolyan sz*r, mint eddig... :-)
Mellesleg nem javaslom a konzervet. Pláne nem hús gyanánt. Ha húst akarsz neki adni, akkor vegyél húst.
5/9 anonim válasza:
Akkor a vizet meg el is lehet előle venni, mert a konzerv meg víz és némi hulladék összekeverve. A jó konzerv ott kezdődik, ha KICSI kiszerelés 500 Ft, minimum. Nem az 1250 g-os 200-ért....
6/9 bamboochatheone válasza:
Persze etessed a kutyádat aranyszálas táppal aminek kilója legalább 5000 forint!!!! Azalatt nem is lesz még csak kutyaformája se!!! Ezt mindig vedd figyelembe!! Érdekes hogy a mi kutyánk maradékon él és boldog és egészséges.
7/9 Csivibaba válasza:
Senki nem mondta, hogy 5000ft-os táppal kell etetni... Az összetétele a lényeg, nem a neve... Egyébként a ,,maradék,, sokkal jobb ezeknél. A konzervnél is, véleményem szerint. Ha ,,maradékot,, kap a kutya, akkor azt tudod neki úgy adni, hogy változatos legyen.
8/9 A kérdező kommentje:
Az én kutyusom mindent megeszik nem válogat általába maradékot kap mert mindenki konyhán dolgozik a családba szval jut neki, ha meg nem akkor kap konzervet de hiába vettem neki a drágát nem ettem meg csak a CBA-s marha ill baromfi konzervet. száraz tápot meg azért adok neki hogy ropogtasson kicsinek pedigree juniort evett utána váltottunk a chappire de mást nem eszik meg már próbáltam. pedigree jutalomfalatot mindet szokott kapni de legjobban a pockets a kedvence, meg a kutyacsoki :). szval nem éhezik kap hust meg mindenféle mást ami itthon van. a száraztáp csak "csemege".
2012. okt. 26. 15:18
9/9 anonim válasza:
azért eszi meg ezeket a szar tápokat mert ezeket a gyártási sor utolsó lépéseként megpermetezik zsírral és ezt imádják a kutyák. A minőségi kutyatáp meg nincs megszórva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!