Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyámat elütötték. Orvoshoz...

Kutyámat elütötték. Orvoshoz nem vitték. Pár napja jött egy rendőri felszólítás, hogy fizessek ki közel 300. 000 Ft autóban keletkezett kárt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom kifizetni,a kutyámat kell kezeltetnem.

De különben meg behajtják :S

2012. okt. 25. 16:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szívfájdalom nélkül elárverezik a házat a fejed fölül.
2012. okt. 25. 16:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Hogyan történt a baleset?
2012. okt. 25. 16:15
 13/20 A kérdező kommentje:
kutyám kiszökött vagy valaki kicsalta állítólag nem tudom.nem messze a házunktól elütötték.
2012. okt. 25. 16:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Van lakásbiztosításod?

Ha van, akkor abban alapból lennie kell felelősségbiztosításnak. Ha a szerződésben megadott időn belül vagy, akkor jelentsd, mint káreseményt! A biztosítónál meg fogják mondani, mi a teendőd ezután.

2012. okt. 25. 16:24
 15/20 anonim ***** válasza:
Mindenképpen meg kell egyezni a károsulttal, hogy törleszteni fogod a pénzt, amennyire telik tőled. Ez lehet 1000 forint is havonta, a lényeg, hogy lássák rajtad a hajlandóságot. Legalábbis, amíg nincs jövedelmed, mondd, hogy ahogy lesz munkád, többet fogsz fizetni havonta. Ezzel is be szokták érni.
2012. okt. 25. 16:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt látják, hogy nem vagy hajlandó fizetni a kártérítést, akkor simán el fogják adni a házat a fejed fölül. Ahogy írták, próbálj megegyezni, mert itt csak te járhatsz rosszul.

Főleg, ha kiderül, hogy a kutyád műtétéjét ki tudtad fizetni.

2012. okt. 25. 16:27
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez már rajtad nem segít, de másoknak talán hasznos lehet:

Olyan lakás biztosítást kell kötni, amiben van kutya felelősség biztosítás is. Ez csupán párezer forint 1 évre, szóval megéri. Sajnos a legtöbb alap lakás biztosításban nincs benne, külön kell kérni!

2012. okt. 25. 16:28
 18/20 anonim ***** válasza:

17-es: ez nem egészen így van... az előbb én ajánlottam, most utánaolvastam, mert úgy emlékeztem, az enyémben alapból benne van.

Nem ismerek minden biztosítót, de:

- a Generalinál valóban úgy van, ahogy írod, erre külön kell kiegészítő biztosítást kötni.

- Azonban a Groupama Garanciánál ( a hivatalos oldalukon található feltételek szerint) egyedül arra nem fizet állattartóknak, ha növényi kultúrában okoznak kárt az állatok.

Úgyhogy mindenképp érdemes a biztosítót felkeresni, és rákérdezni, vagy legalábbis átlapozni a biztosítási feltételeket.

2012. okt. 25. 16:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezért mondom, hogy külön érdemes rákérdezni, mert ha nincs benne, akkor szívás. Nekem külön kérnem kellett 2 kutyára.
2012. okt. 25. 20:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Hogy derült ki, hogy a kutya a tied?
2012. okt. 26. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!