Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megszületett a kisfiam, és...

Macsári Péter kérdése:

Megszületett a kisfiam, és azóta a kutyám jelöl mindent. Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez így elég kevés információ. Kicsit bővebben is kifejthetnéd a dolgot, mi volt azelőtt, mi változott, ezen kívül mit produkál a kutya, amit esetleg nem kéne, ti hogyan készítettétek fel őt arra, hogy jön a baba, ilyesmik.
2012. okt. 24. 21:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Megszületettet a kisfiam, és azóta mindent megjelöl. A takarót, bútorok, mindent. előtte soha nem tett ilyet, szépen a pelenkára pisilt. Mit tegyek ?
2012. okt. 24. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, mesélj el mindent a kutyáról, rólatok, arról, hogy milyen viszonyban vagytok, mennyit sétáltatod, milyen elfoglaltságot adsz neki, és most már arról is, hogy miért pisil pelenkára.
2012. okt. 24. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Milyen fajta?
2012. okt. 24. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Mennyi idős a kutyus?

Szerintem egyszerűen féltékeny, és ez még rosszabb lesz.

Picire vigyázzatok, egy percre se hagyjátok vele egyedül, még ha kistermetű kutya, akkor se!

Falkavezér gond lesz, nincs tisztában a helyzetével a családban.

Próbáljatok vele ugyanannyit foglalkozni, mint eddig, babasétánál vigyétek őt is, de külön is legyen séta neki, és olyan időszak, ami csak az övé, fárasszátok le testileg, agyilag is.

Viszont valahogy bele kell nevelni, hogy a gyerek fölötte áll a ranglétrán!

Etetésnél pl. tegyetek úgy, mintha a táljából a kicsi enne először/csak tegyétek a pici arca elé/, és csak utána kapja meg a kutya.

Pelenkát tegyétek el, ne használjátok, csak az utcán, sétánál végezhesse a dolgát, ezt szigorúan tartsátok be.

Végső megoldásként meg ajánlanám az ivartalanítást, bár a nevelést ez sem helyettesíti!

2012. okt. 24. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is féltékeny, felül akarja jelölni a fiad szagát. Kicsit domináns a drága, le kéne törni a szarvát. Pont most van itt az ideje, h te/ti legyetek a falkavezér/ek, ne ő.

Ezen kívül ne hanyagold a kutyát akkor se ha hulla fáradt vagy, neki jár ugyanannyi foglalkozás, mint eddig. Hülye példa, de te se örülnél, ha a férjednek szeretője lenne, téged meg le se szarna. PErsze ezzel nem azt mondom, h nem foglalkozol a kutyával, hiszen ezt nem tudom, ezt csak lehetséges bajforrásként írtam.

2012. okt. 25. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!