Melyik az a kennel, ahol agilityre alkalmas skót juhászokat tenyésztenek?
Alapjában véve a legtöbb skót jó lehet agilityre hobbi szinten, de elsősorban azokat a kenneleket kéne nézned, ahol az anatómia és mozgás előtérbe kerül a 'bájos pofival' és szőrrel szemben.
Én tőle vennék, ha ilyen célra szeretnék kutyát:
A fent belinkelt is jó kennel, ahogy látom várható is alom 2013-ban. Akinek a kutyái nekem nagyon tetszenek, mert jó méretűek, jó felépítésűek és nem olyan szőrpuffancsok, mint sok más magyar kennelnél, az a Rineweld. Én innen szeretnék majd egyszer pár év múlva kiskutyát venni.
Na szóval:
Igen, a Rineweldnek is jó kutyáik vannak, de náluk (is) nagyon meg kell nézni, hogy melyik alomból vesz az ember kutyát. Náluk előfordul a 'mackós' felépítés, ez pedig a gyorsaság rovására mehet, viszont tényleg jó anatómiájú, jó idegrendszerű kutyáik vannak és legalább nem sheltie méretűek. :)
Itt nézelődhetsz:
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!