Adam ba kérdése:
Mikor és hol lehet boxerkutyákkal találkozni? lehet az kutyafuttato, majális, kiállitás bármi
Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 22:58
1/12 Hovarju válasza:
Jelentkezz be a netboard boxer fórumába, ott biztosan tudnak neked segíteni.
2/12 anonim válasza:
A Noé szokott boxer majálist szervezni minden évben, ezen kívül Pécsen van rendszeres pár gazdás boxer találkozó, illetve FB-on ismerősöm tagja egy boxeres csoportnak akik rendeznek nyilvános találkozókat (melyre fajtafüggetlenül várják a többi kutyást is), ezeken kívül természetesen kiállításokon, szinte mindegyiken. Jövőre nálunk rendezik meg az ATIBOX-ot is, ott csak boxerek vannak.
3/12 A kérdező kommentje:
köszi.mikor és hol lesz az atibox?
2012. okt. 24. 08:23
4/12 A kérdező kommentje:
köszi howarju,megnéztem a netboardot,de nagyon rossz.
ha tudsz esetleg másikat kérlek szolj
2012. okt. 24. 08:35
5/12 anonim válasza:
Itt van a boxeres csoport :)
7/12 A kérdező kommentje:
köszi alexandra.már be is regisztráltam.te boxer tulaj vagy?
2012. okt. 24. 10:58
8/12 anonim válasza:
Nincs mit :)
Nem, nekem bullmasztiffom van, de nagyon jó a társaság ebben a fórumban, 99%-ban boxeresek :)
9/12 A kérdező kommentje:
figyi alexandra.itt a kommantbe tudok kérdéseket feltenni
csak kevesebben látják?te táppal etetsz vagy házikoszttal?
2012. okt. 24. 11:16
10/12 anonim válasza:
Az elejére felugrik, ha írsz ki kérdést.
De szerintem írj ki egy új kérdést :)
Én 14 hónapos koráig táppal etettem, most külön készítem az ő kajáját, tehát házi koszt, de mégsem konyhai maradék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!