Milyen kutyátok van?
Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 10:25
11/25 anonim válasza:
egy kis keverék menhelyről három hónapos kitették a kukorica földre őket 8testvérével együtt egy dobozba és otthagyták (azokat a b@rmokat akik ilyet csinálnak húznák le magukat a wcén)most 3 hós Liza a neve valami skót - kuvasz kapcsolatából "jött ki" :) nagyon szeretem neked milyen van?
12/25 anonim válasza:
Nekem 2 hét múlva lesz egy fajtatiszta foxim=)(=
most még picúr..
13/25 anonim válasza:
nekem egy kis bijon öleb - Panda a neve
14/25 anonim válasza:
Nekünk egy 9 éves berni pásztorunk van. Imádja az egész család és a kislányunkat sem keellett soha félteni tőle. Ha nagyon megöregszik ismét csak ilyen kutyust szeretnénk.
16/25 anonim válasza:
csak nekem van korcsom? xd mindegy úgyis imááádom ...
19/25 anonim válasza:
van 1 yorki ami az enyém 1 alaszkai malamut ami az apumé és 1 ameikai kokkerspániel ami az anyumé...(csak a zorki van a házba)
20/25 anonim válasza:
Pointer,Candy
11 éves kb (L)
azazháth 77 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!