Ki milyen trükköket tanított eddig a kutyájának klikkeres formálással?
Az a helyzet, hogy a kutyám imádja kilogikázni, hogy mit kéne csinálnia, viszont kezdünk kifogyni az eszközökből, illetve én fogyok ki az ötletekből... Volt már párnahuzat (eléfeküdni, melléfeküdni, két manccsal ráfeküdni, teljesen ráfeküdni), alacsony kartondoboz (egy/két/négy lábbal benne, belehajolni, beleülni), telepakolt kartondoboz (két lábbal rá, ráállni, egy lábat rátenni), mutatópálca (középen érinteni, végén érinteni, követni), könyv (mancsot rá, orral eltolni, kaparni váltott manccsal).
Főleg olyan ötletek érdekelnének, amiket itthon megtalálható dolgokkal tudunk megtanulni (most lesz ivartalanítás, közben költözünk is, szóval szűkös a keret, az ő "vésztartalékából" meg nem szívesen vennék játékot, van neki elég :))
Előre is köszönök minden választ!
Szia!
Én a buborékolás ajánlom! A kutya beleteszi az orrát,egy vízzel teli tálba,és kifújja a levegőt,így buborékol!
Nekem nagyon tetszik ez a trükk,és klikkerrel könnyen megtanítható!
Amit a kutyámnak tanítottam,és különlegesebb,az még az X (x alakba teszi az első 2 lábát) és a nyuszi (ül,és mindkét lábával pacsizik)
Ezenkívül meglehet még tanítani olyanokra h, Ásít! Rázd le magad! Kacsint! Hangot!.....
Ennyit tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!