Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki milyen trükköket tanított...

Sippara kérdése:

Ki milyen trükköket tanított eddig a kutyájának klikkeres formálással?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a kutyám imádja kilogikázni, hogy mit kéne csinálnia, viszont kezdünk kifogyni az eszközökből, illetve én fogyok ki az ötletekből... Volt már párnahuzat (eléfeküdni, melléfeküdni, két manccsal ráfeküdni, teljesen ráfeküdni), alacsony kartondoboz (egy/két/négy lábbal benne, belehajolni, beleülni), telepakolt kartondoboz (két lábbal rá, ráállni, egy lábat rátenni), mutatópálca (középen érinteni, végén érinteni, követni), könyv (mancsot rá, orral eltolni, kaparni váltott manccsal).

Főleg olyan ötletek érdekelnének, amiket itthon megtalálható dolgokkal tudunk megtanulni (most lesz ivartalanítás, közben költözünk is, szóval szűkös a keret, az ő "vésztartalékából" meg nem szívesen vennék játékot, van neki elég :))

Előre is köszönök minden választ!

2012. okt. 22. 21:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én biciklin szoktam vele menni, sajnos csak nyakörvvel, mert még nem volt pénzem hámra, így nemigen engedem hogy húzzon, mert rosszat tenne neki, pedig nagyon jó lenne. Ő amúgy húzna rendesen bringán, nagyon megvan benne a tehetség. Közös akció plusz azt csinálhatná, amire ki lett tenyésztve. Addig tényleg ne húzass vele, míg a pórázfegyelem nem tökéletes, mert összezavarhatja. Én abban vagyok most bajban, hogy az utóbbi időben elkezdett a földről falni ezt-azt, és pont most mennék vele nyomkövetni, nem tudom, nem zavará-e össze. Amúgy első kutyusod?
2012. okt. 24. 11:09
 12/13 A kérdező kommentje:
Ó, a földről "nyalakodást" ne is mondd, három napja kezdte... Első kutya is, meg nem is :) Kutyás család voltunk, volt saját kutyám is, de a szóban forgó kutymorgó az első, akit én választottam, én tanítok, és az első, akiért minden értelemben én vállalom a felelősséget :) Duplán nagy falat, de eddig - remélem -, jól haladunk :)
2012. okt. 24. 17:35
 13/13 anonim válasza:

Szia!

Én a buborékolás ajánlom! A kutya beleteszi az orrát,egy vízzel teli tálba,és kifújja a levegőt,így buborékol!

Nekem nagyon tetszik ez a trükk,és klikkerrel könnyen megtanítható!

Amit a kutyámnak tanítottam,és különlegesebb,az még az X (x alakba teszi az első 2 lábát) és a nyuszi (ül,és mindkét lábával pacsizik)

Ezenkívül meglehet még tanítani olyanokra h, Ásít! Rázd le magad! Kacsint! Hangot!.....

Ennyit tudtam segíteni :)

2012. nov. 11. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!