Egy 5 hónapos border collie-nak mit tanítsak?
Nézz szét a 101 Kutyatrükk c. könyvben, szivacs az agyuk, ami tetszik, tanítsd meg neki :)
Behívást tudja?
Szia!
Az előttem szólónak igaza van! A 101 kutyatrükkben nagyon jó feladatok vannak, amiket egy Border Collie nagyon gyorsan megtanul!
Sok örömöd lesz benne, csak sűrűn jutalmazd és játssz vele húzós játékkal, ami puhább, ilyenkor még a kölyök kutyáknak nem jó labdázni, mivel a gazdával kell megtanulják a játékot!
Ha bármi segítség kell nyugodtan írj, én is Borderes vagyok! :)
10-21 17:57 válaszoló! Komolyan gondoltad, hogy neki ennyi is elég? Border Collie kutyáról van szó! Le kell őket foglalni, fárasztani, szeretnek a gazdával tanulni és az agyuk egy szivacs!
"ha mindenképp meg szeretnél neki tanítani valamit, akkor ajánlom a pacsit" nem sok elfoglaltság egy ilyen energikus kutyának a pacsi. Az enyém 5 perc alatt megtanulta!
Kérdezőnek:
Ha bármi baj van, vagy csak segítség kell nevelésben, bármiben akkor írj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!