Meddig kell/célszerű alkalmazni ezt a módszert? (Ceasar Millan)
Figyelt kérdés
Szóval az egyik műsorában láttam, hogy büntetésként lehet alkalmazni azt a módszert, hogy ha rosszat csinált a kutya, akkor nem nézünk rá, nem szólunk hozzá vagyis nem foglalkozunk vele "kiközösítjük a falkából" , persze az alapvető szükségleteit, ételt, vizet kap ugyanúgy. Az lenne a kérdésem, hogy ezt mennyi ideig kell alkalmazni? Órák? Napok? Vagy hogyan kell ezt értelmezni? köszönöm2012. okt. 21. 13:57
21/21 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti! Van igazság abban amit írsz, ezelőtt soha semmilyen probléma nem volt vele, ez volt az első ilyen eset. És valóban hozzá értem a nyakörv levételkor a füléhez, de semmit nem csináltam másképp, mint eddig és eddig mégse történt ilyen. Úgy gondolom, ahogy az utolsó is írta, hogy ha fáj neki, jelezze, de ne így, ez nem normális reakció a gazdájával szemben még a fájdalomra sem. Egyébként nem hiszem, hogy fájdalomról lenne szó, hisz most is, vagy akármikor hozzáérhetek a füléhez, hisz tisztítani is kell néha és azt hagyja is türelmesen.
2012. okt. 22. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!