Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kb mennyibe kerül a fülkupírozás?

Kb mennyibe kerül a fülkupírozás?

Figyelt kérdés
ivartalanítással egyben meg lehet csinálni, hogy ne kelljen 2X altatni?
2009. aug. 8. 12:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%

Az ivartalanítás teljesen rendben van, helyénvaló.

No de a kupírozás??? Minek??? Teljesen felesleges, és mivel a legtöbb dokinak nincsen benne gyakorlata, nem is biztos, hogy szép lesz.

Nem véletlenül teremtette isten 2 szép füllel a kutyát, hadd maradjon csak úgy.

Ha nem tetszik ilyen füllel, akkor nem ilyen kutyust kellett volna választani.

Egy teljesen felesleges műtétnek, és sok fájdalomnak teszed ki a kutyádat, ráadásul a fül nagyon érzékeny pontja kutyának is, embernek is. Inkább iratkozzatok ebből a pénzből egy kutyasuliba, vagy vegyél neki 2 zsák Acana tápot, az több hasznotokra fog válni.

Meg lehet nézni ezt a tökmagot, őt valami mocsok pitbull szaporítók csonkították meg, csak pár hónapos korára rájöttek, nem lesz belőle pitbull. Így beb*szták egy sintértelepre, most nálunk gazdikereső. Annyira, de annyira értelmetlennek tartom!

2009. aug. 8. 16:06
 12/22 anonim ***** válasza:

Lemaradt:

[link]

2009. aug. 8. 16:06
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát nem szépen van neki levágva... én ide nem tanácsot kérni jöttem hogy kupírozzam e vagy sem, mert kupírozva lesz, az árra voltam kíváncsi, de már megtudtam, amugy acanát eszik, és fog kutyasuliba járni...
2009. aug. 8. 16:47
 14/22 anonim ***** válasza:
26%
Értelmetlen csonkítás.Szerintem az értelmes eberek nagy része sajnálattal néz egy vágott fülű kutyára...
2009. aug. 8. 19:06
 15/22 Winner of Royal Hill ***** válasza:
54%

Szia!

Szerintem a kettőt együtt max. 35ből megúszod(kérdés mekkora a kutya)

A sok okoskodóra meg én nézek sajnálattal...

Az a baj, hogy mindenki az Istent emlegeti aki a kutyának fület teremtett.

Az senkit nem zavar,hogy ezket a kutyákat az ember teremtette??

Láttatok már vágatlan fülű-farkú dobit? Szánlmas látvány.

Ezt a sok elmeroggyant állatvédőt rég ki kellett volna nyúvasztani..

2009. aug. 8. 20:31
 16/22 anonim ***** válasza:
23%
Az ilyen paraszt dögöljön meg,ne az állatvédők.
2009. aug. 8. 20:36
 17/22 A kérdező kommentje:
hát barátom, nem tudom ki a nagyobb paraszt... amúgy nem tudom mit vagytok úgy oda, a zsidók is körülmetélik a gyerekeket, akkor ők meg emberkínzók??? nekik ez a normális... vannak olyan kutyafajták ahol meg a vágott fül, vagy farok a normális...
2009. aug. 8. 21:31
 18/22 anonim ***** válasza:

De lehet vágatni a kutya fülét,aminek ráadásul nem csak esztétikai okai vannak.Ha pl. két kutya összeverekszik és megharapja úgy a fülét mire észreveszem akár elvérezhet.Én cane corso-t tenyésztek és csak 1 kutyámnak nincs vágva a többinek igen,és persze mindig a fülét tépik.nem véletlenül vágják a kutyák fülét évtizedek óta.

Szerintem ne csináltasd meg ivartalanítással együtt,mert egyik és másik is pont elég megterhelő,min. 2 hét gyógyulás.hacsak nem kan kutyád van,aki valamivel hamarabb gyógyul.

2009. aug. 8. 22:46
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia!!! gondolom a sztafis vagy!!! Először a sok okosnak mondom h nem tiltja semmiféle törvény a kupírozást,amelyik kutyánál engedi a standard ott lehet aminél nem ott nem!!! megjegyzem hogy a Argentin Dog nem indulhat kiállításon csak ha vágva van a füle mert náluk KÖVETELI a standard KÖTELEZŐ és nem hónapokig tarta gyógyulás hanem 10 napig!!! Am kérdező nekem pitem van és 12 ezerért vágták a fülét!!! szia
2009. aug. 9. 09:29
 20/22 anonim válasza:

sziasztok!

csak megjegyezném,(a jóképességüeknek) hogy nem tilos a fül,és farok csonkítás.engedélyezett ha azt a fajta standard előírja,vagy követeli,vagy ha (amit a magyar kiállításokon észre veszek) kiállításon előnyt jelent!ha a nagytudásúak elmennének egy kiállításra,ahol pl amstaffok vannak,látnák,hogy kb 30 kutyából 1 nek nincsen vágva a füle.jah és szó sincs semmiféle 1 -2 hónapos gyógyulásról.megfelelő kezelés mellet kb 4-5nap alatt gyógyul,igaz 10 napot mondunk rá,mert 10 nap után van varrat szedés. egyébbként ha nincsennek ilyen irányú céljaid a kutyáddal ne vágasd le neki.attól nem leszel nagyobb májer mert vágva van a füle.egy szép rózsa fül tud oolyan jól állni egy kutyának mint a vágott.amúgy meg d*göljön meg az aki sufnituningos fület vág,ollóval meg hasonlókkal.a fülvágás orvostól nem igazán függ(személyes tapasztalat), inkább az altató mennyiségétől* kutya súlyától.legutóbb 14 kilós kutyim 22kilónak megfelelő adagot kapott,kicsit jobban bírta a cuccot.varratszedéssel 18000-et fizettem.

2009. aug. 9. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!