Kutyáknak fáj a mikrochip beültetés?
ha még komolyabb vizsgálatot kéne végezni, megérteném. de egy chipezés miatt kábítani tényleg fölösleges.
szájkosarat rá, jól megfogni és sitty-sutty, már a helyén is van.
A mi kutyànk nagyon be volt tolyva (előtte kb. 1órával hoztuk a menhelyről). Először oda akart kapni de aztán a doktornő bekötötte a száját, az aszisztens lefogta és egy nyekkenést hallottam utána már azzal foglalkozott hogy leszedje a szájáról a kötést.
Nekünk annyit mondtak hogy ne simogassuk annyira ott. Mikor vettük haza lefeküdt és nem volt már semmi baja.
Anyukám úgy hallotta a rádióban,
lidokanin érzéstelenítőt adnak,hogy ne fájjon.
Szerintem akkor is fájni fog,csak Ők csendben tűrnek
olyan eljárásról beszélünk, ami egyszerűbb, mint izomba szúrni egy injekciót... -.-,
ennyi erővel az oltások előtt is lidokainozhatnánk a kutyákat.
Nem érzi egyáltalán.
Többször vettem részt ilyen "kalandban", hogy ideéglenes gazdi vagyok. Az az igaszság, hogy akárhányszor vittü a kutyákat orvoshoz. /2x voltam a mostanival mert volt egy sérülése/ Mindkét esetben több kutyát vittünk. Egyik se félt. Mondhatni felsetűnt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!