Ha összeragadtak a kutyáim akkor biztosan, hogy vemhes lett? Mennyi az esélye?
Nem erőszaknak számít, hanem mindkét kutya megsérül. Ilenkor a lány hüvelye rá van szorulva a fiú péniszére. Ha erőszakkal szétszedik őket, akkor a kannak eltörhet a péniszcsontja, és a szukának is nagyon súlyos károkat okozhat. Összeragadt kutyáknál meg KELL várni, míg maguktól szétválnak, addig tartani őket, nehogy ők maguk okozzanak kárt.
Kérlek, keresd meg a környező állatkórházakat és kérdezd meg, részletre vállalják-e az ivartalanítást. Baromi fontos lenne.
Köszönöm a sok segítséget. Nem tudom, de érzem, hogy egyik kutyának sincs semmi gondja. Hisz az fájna neki nemde? És mindkét kutya boldog vidám. Semmi bajuk az ég világon. Megpróbálom részlet fizetéses lehetőséget. Háthaa.. Mindjárt érdeklődök is.
12-ik válaszoló: Hát az úgy volt, hogy hátra mentem a két szukához, és Maya előreszökött. És elől tartjuk a kan kutyát. Mivel talált valami zsemle vagy nem tudom már mit evett, azt rágcsálta így elől hagytam. Nem küldtem vissza. Na de egy idő után mikor mentünk ki akkor vettük észre, hogy mit művelnek a kutyusok.
"Nem tudom, de érzem, hogy egyik kutyának sincs semmi gondja. Hisz az fájna neki nemde?"
Na, ez a világ legnagyobb marhasága....
ha nem sírtak fel a szétváláskor, és nem látszik rajtuk most sem külsérelmi nyom, akkor valószínűleg nem lett baj. de ezen már tényleg kár rágódni, most már tudja a kérdező is, hogy ezt nem így kell csinálni.
javaslom, hogy keress rá ivartalanítási akciókra, és próbálj meg néhány kört futni a szülőknél, ha jól értelmezem, akkor még otthon élsz velük, tehát ha mást nem, talán kölcsönt tudnának adni.
sajnos még azt sem merem mondani, hogy várj egy ultrahangig, mert az UH-n sem látnak mindent 100%-ra, volt már rá precedens, hogy üresnek hitt szuka megellett. a legbiztosabb az, ha ivartalanítva lesz.
15.-ik válaszoló: nem nem volt semmi nyüszögés.. Semmi jele annak, hogy valamelyiknek akármi baja is lenne.
Már írtam egy állatorvosnak, de még nem írt vissza. És igen még a szüleimnél lakok. 14éves lány vagyok. Ha tehetném már vállaltam volna diákmelót nyárra és abból már megoldottam volna az ivartalanítást. Csak hát én még nem vállalhatok. Vagyis Mayánál még nem lehetett volna. Na de az a lényeg, ha lenne pénzem már kiivartalanítottam volna.
Ez még inkább a szüleid felelőssége, ne magadat hibáztasd.
Ha összeragadnak akkor már késő, pont az a legkritikusabb időszak amikor elmúlik a vérzés és a duzzanat kisebb lesz.
Ezeket a szüleid nem tudták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!