SEGITSEG! Mitol szivarog ver az egyik varratcernanal 7 nappal ivartalanitas utan?
Ne hagyd, hogy nyalogassa. Tegyél rá gallért.Lehet, hogy savó távozik el a lukakon. Szerintem azért hívd fel a dokit és kérdezd meg tőle.
Biztos ad megnyugtató választ.
Ha nem vérzik nagyon, tehát nem csepeg vagy folyik belőle a vér, csak épphogy picit jön (és nem gennyes, illetve a kutyán is úgy látod, hogy nincsenek túl nagy fájdalmai), akkor szerintem csak fertőtlenítgesd időnként és hétfőig bírjátok ki. Az már csak pár nap.
De valóban nem ártana a kutyára "gallért" tenni, mert ha folyton nyalogatja sosem gyógyul be a seb.
Végső esetben pedig hívd fel az orvosodat akár a szabadsága alatt is, ha megvan a száma és kérj tanácsot. Vagy vidd el egy másik állatorvoshoz addig.
De mint írtam, ha épp csak vérezget és nem látsz gennyet, komoly gyulladást stb., akkor hétfőig nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!