Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem eszik yorkie-m? 5...

Miért nem eszik yorkie-m? 5 hetes vemhes!

Figyelt kérdés

Semmit nem akar megenni,(táp,konzerv,főtt csirkemell,rio mare hal,parizer.....és eggyiksem kell neki)már vettem neki étvágyjavítót is ami teli van vitaminokkal reggel és este adok neki.Voltunk állatorvosnál minden rendbe van vele picik is jól vannak a pocakjában megnézte ultrahanggal.láza sincs.jó kedve csak akkor van ha sétálunk vagy megyünk valahova meg amikor megjövök munkából 2percig boldog utána ugyanugy elfekszikmint elötte már az ágyamba sem jön fel aludni este pedig picikora óta ott alszik és most befekszik a kuckójába.Egésznap fekszik .Mit tegyek vele már???

Megőőőrülökkk.westie kutyáimnál soha nem volt gond nekik inkább megnőtt az étvágyuk.......

2012. okt. 18. 10:27
 1/10 anonim ***** válasza:

ajajj itt valami gond van....

másik állatorvos?

2012. okt. 18. 10:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát a mi állatorvosunk nagyon jó. lelkiismeretes.és akármi gond van még éjszaka is hivhatom....nem tudom....probáljak meg más dokit is?
2012. okt. 18. 10:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos,hogy baj van. Az én kutyám a világon az egyik legnagyobb kajás,de neki is volt egy periódus amikor nem akart enni.Kb.ő is 5 hetes volt ekkor. Azt hittem megőrülök,de később visszatért az étvágya. Végül 11 egészséges, nagy kölyök született. Ne félj a kölykök elveszik az anyától amire szükségük van. Ha doki szerint minden ok,akkor kár aggódni és orvosokhoz hurcolni. Felesleges stressz nem jó. Amúgy az enyém főleg a húst kívánta.
2012. okt. 18. 10:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Vemhességgel, szüléssel kapcsolatos témákban a tenyésztők is rengeteget tudnak segíteni, nekik több tapasztalatuk is van, mint a legtöbb dokinak. Szerintem velük is vedd fel a kapcsolatot.
2012. okt. 18. 10:52
 5/10 anonim ***** válasza:

a szukák általában a vemhesség 3-4-5 hetében kutyára válogatja, nem eszik. Ne ijedj meg ez pár napig fog tartani és utána eszik mint a gép akkor meg túl falánk is lesz :-)

Ha meglesznek a kicsik szintén szokott jönni egy pár nap amikor nem akar enni a szuka ....

2012. okt. 18. 10:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat,bárcsak igazatok lenne ....azért ilyenkor mindennap egy örökké valóságnak tűnik .tegnap elött voltunk dokinál felajánlotta a vér vizsgálatot hogy megnyugodjak de azt mondja egy beteg kutya nem igy néz ki min t az enyém.mondtam várok pár napot és ha nem javul akkor megcsináltatom.még mennyit várjak?csak azt se szeretném hogy ha netán még is valami gondja van későn vegyük észre mert vaciláltam azon vérvizsgálaton.
2012. okt. 18. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:

felesleges kitenni vérvizsgálatnak a kutyát. Hidd el semmi baja nincs jövő héttől fog enni.

Hívjál fel pár tenyésztőt és nyugodtan kérdezd meg , szinte mindegyiknél előfordul. Én is onnan tudom, hogy vemhes ha nem eszik a fent említett időpontban!

De mielőtt fedeztetted a kutyádat egy jó pár dolognak utána kellett volna járni ( vemhesség, ellés stb...)!!!

2012. okt. 18. 11:26
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.Hát utána néztem mindennek lelki ismeretesen mindennek és mindenhol azt irják hogy a vemhesség első harmadában nyugodtabb és étvágytalan de ő már 5 hetes azaz épp fél idős erre általánossában már nem jellemző a nem evés.Csak ugye a yorkie külön kategória a több kutyámhoz képest.Teljesen más.
2012. okt. 18. 11:37
 9/10 anonim ***** válasza:
semmi baja nincs, viszont ha ő a kuckójában van szivesebben, akkor ott kéne hagynod, mert ott érzi magát biztonságban, ott is fog elleni. nekem az egyik kutyám folyton az ágyban ugrált, és amikor eljött az ellés ideje, hiába készitettem hiper-szuper elletőládát, ő eldöntötte, hogy az ágyban fog elleni. Elég nehezen sikerült beszoktatni, és utána is nagyon kellett rá figyelni, hogy ne vigye fel a babákat az ágyba.
2012. okt. 18. 13:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Benne van a pakliban..... Én onnan sejtettem már, hogy sikeres volt a fedeztetés, hogy kb. 3 hetes kortól elkezdett eszméletlenül válogatni és ez meg is maradt az ellét követő 2-3 napig.... Egy őrület volt, pár naponta ki kellett találnom, hogy most éppen mire van gusztusa, mert amit megevett 2-3 napon át, a 4.-en tutira nem.....
2012. okt. 18. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!