Mit dolgoztok vagy sportoltok a kutyátokkal? Milyen fajta és hány évesek vagytok?
rendszeresen futok vele, rengeteget apportírozunk, nyáron szinte minden nap úsztatom valamint a 101 kutyatrükk című könyvnek lassan a végére járunk úgy, hogy minden első parancsszóra megcsinál!
amúgy egy 4éves labradorról lenne szó :) akinek az apukája vakvezető az anyukája meg kábítószer és bombakereső:)
Én anno downhilleztem (extrém kerékpársport). Egy szép spániel kísért el. Szabadulóművész :-) Nem lehetett otthon hagyni, mert valahogy úgyis meglógott, hogy utánam jöhessen. Elég hosszú köröket jártunk be a barátaimmal, kezdetben nem bírta a leejtőket, de nagyon kitartó volt. Minden alkalommal jött és egy idő után nagyon izmos lett, nem maradt le. Emelkedőknél már neki kellett várni ránk. A második alkalomtól külön táskát kapott, amit én vittem. El volt osztva ki mit visz, kezdetben én vittem a szerszámokat, pótalkatrészeket, egy másik srác a mentődobozt, harmadik a kaját-vizet, más pedig a kamerát és hozzá tartozó dolgokat. Leadtam a szerszámokat egy üres embernek és vittem a "kutyát". Víz és egy kis jutalomfalatka volt benne, ha esetleg több időt töltenénk kint, mint ahogy terveztük. Nagyon rákapott, volt hogy pár napig nem mentünk és a bicó kerekét kaparászta, hogy menjünk egy kört. :)
24/F
Mudi, agilityzünk és terelünk.
20/L
4 éves roti-nj keverék, én 27 vagyok.
Kimondottan nem sportolunk-dolgozunk, de ez ugyebár elég relatív, mihez képest? :D
2010-ben végig versenyeztük az évet kutyás frisbee-ben, távolsági számban: 11 versenyen indultunk.
2011-ben leraktuk a BH1-es vizsgát, a K99-es E3-as és E7-es, illetve az Ü3-as vizsgát. Idén leraktuk a BH2, BH3, K99-ben az E7 és Ü7 vizsgákat.
Idén voltunk 2 dog-dancing versenyen is, hobbi ill. 1-es osztályban.
Ezeken kívül millió és egy rendezvényen voltunk: szépségversenyek, amatőr ügyességi versenyek, trükkversenyek, ki-mit-tudok, frisbee-dogdancing bemutatók, stb.
Itthon nyáron naponta átlag 1 órás intenzív úszás volt.
Egyébként napi 2-4 óra séta, labdázás, bringázás, frisbeezés, úszás, gyakorlás, bandázás, stb.
Biztonsági őrzés kutyával.
III-as vizsgás kutya. Már nem sportolunk intenzíven, csak szinten tartjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!