Miért kedvelik jobban a border colliet, mint a mudit?
Én egyet értek az első válaszolóval.Csak annyi,hogy azért szerintem a mudi is nagyon szép,de ha választanom kéne akkor inkább border collie.Nekem a mudinak egy kicsit keverék beütése van.De ez csak az én véleményem.Meg még szerintem azért is választják,mert a border collit többen ismerik.
Bár ez nem a témához kapcsolódik,de nekem nagyon egyik kutya sem tetszik a kettő közül(sem küllemre,sem pedig jellemre),én inkább a kopókat szeretem,de persze ez is csak az én véleményem
Nekem mudim van és egyáltalán nem csúnya!
Gyönyörű szemei vannak, amivel ha lehet, még szebben néz!:) És nem tűnik keveréknek, inkább róka vagy farkasszerű, és szerintem úgy néz ki, mint egy igazi kutya!
Ez az én véleményem
Kedves Kérdező!
Én Veled értek egyet, szerintem is a MUDI a legcsodálatosabb kutya. :-)))) (nekem is Mudim van :D )
Egy border tenyésztő (és neki igazán jó és szép kutyái vannak) mondta, hogy a border és a mudi ugyan arra a munkára lett kitenyésztve két különbőző országban és egyiket sem a szépségéért tartották/tenyésztették hanem a munkája miatt. Igazából azért a border lett "divatkutya" és ismertebb, mert az agilyti versenyeken meg a kiállításokon többen vannak (külföldön angliai származása miatt elterjedtebb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!