Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet baj belőle ha egy kutya...

Lehet baj belőle ha egy kutya megevett egy DVD-t?

Figyelt kérdés
nem az enyém a kutya,csak érdeklődök
2009. aug. 7. 13:56
 1/8 anonim válasza:
Szerintem igen, mivel ha széttörik a DVD/CD, akkor elég élesek a törött daragoknak oldalai/hegyesek a sztögii, szóval ha lenylete, elképzelhető(de nem biztos), hogy felsért neki "odabent" valamit.
2009. aug. 7. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:
40%

nem fogod tudni megnézni a filmet még egyszer.

a kutyát meg a szilánkok miatt komoly sérülések érhetik.

2009. aug. 7. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Szinkronizált volt?
2009. aug. 7. 14:07
 4/8 A kérdező kommentje:
a kutya nem az enyém,már mondtam
2009. aug. 7. 14:08
 5/8 A kérdező kommentje:
nagyon viccesek vagytok,tényleg,de én komolyan kérdeztem
2009. aug. 7. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen lehet és nem is kicsi. Először is bizonyosodj meg róla, hogy biztosan megette-e vagycsak elrejtette a hejére vagy máshova. Ha biztossá vált,hogy lenyelte, akkor vedd el előle az ételt. Nem tudom milyen kutyus és mennyire viseled gondját, de egy átlag kutya-gazdi párosnak szokott lenni állatorvosuk,akitől az első oltásokat megkapta, vagy ha nincs akár egy vadidegen állatorvost hívj fel és mond el neki. Ő elmondja mire kell figyelni /levertség,hasi fájdalom,vérzés..../! Bár valószínű, meg fog rá kérni, hogy vidd be kutyukádat. Remélem nem lesz baja!!!
2009. aug. 7. 14:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgy gpondolom, hogy lehet. A kutya valószínű darabokra törte a DVD-t és azokat a kis darabokat ette meg - ha megette. Ezeket a darabokat, vagy ahogy előttem foglmazott valaki szilánkokat nem tudja megemészteni, így változatlan, éles formában fog vándorolni a kutya beleiben, és nincs garancia arra, hogy nem okoz károsodást a belekben.
2009. aug. 7. 14:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet baja. Pl: szétvágja a beleit. Minnél előbb dokihoz kéne vinned, akár tiéd akár nem.
2009. aug. 7. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!