Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A westi jó szobakutyának?

A westi jó szobakutyának?

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Westie. És igen jó, nem kerti kutya.
2009. aug. 7. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
a westie szobakutya. Kintre nem való, már a bundája miatt sem. Fehér bundája nagyon hamar fekete lenne ha kinnt lenne tartva. Mondjuk én láttam már olyan westiet ami kintt van tartva de nagyon piszkos a bundájuk. Kérdésedre válaszolva a wesite jó szobakutyának, sőt odavaló.
2009. aug. 7. 14:14
 3/6 anonim ***** válasza:

a west Highaland white terrier való szobakutyának.

Én társasházba lakok,és nekem is a házba van a westiem.

Én sem vagyok híve annak,hogy egy westie kinnt legyen tartva mert ha már kinnt van akkor állandóan fekete lesz a szőre és a westienek fehérnek kell lennie nem feketének.

Bár van olyan föld,ami nem koszolja össze a kutyák bundáját,de iylet szerintem nehezen lehet szerezni bár nem tudom.

Westiet akarsz tartani?:)

2009. aug. 7. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem csak a bundája miatt nem tartanám kint. Nagyon emberközpontú kutya, szeret mindig a gazdival lenni. Az enyém nagyon szeret kint lenni a kertben, de bent méginkább. Volt hogy kizártuk, mert hűvös volt és nem akartuk nyitva hagyni az ajtót, de 5 perc múlva már kaparta az ajtót hogy jönne be.
2009. aug. 7. 16:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem lehet Westie-t tartani nekem. Talán majd később.
2009. aug. 7. 18:11
 6/6 anonim ***** válasza:
33%

Nálunk is tartanak kertben westie-t, megoldás a gyep a kosz ellen, nem hal bele ha kint van, amennyire tudom a westie vadászkutya. Az igaz, hogy télen bizony melegre van szüksége, ilyenkor valóban be szokták vinni.

Egyébként sajnálom, hogy a westie-t így tönkretették egyes tenyésztők, mert vérbeli vadászkutya volt, és tessék, szobakutyát csináltak belőle( ezzel senkit sem kívánok megsérteni, nem a ti hibátok, de ez van).

2009. aug. 26. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!