Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mik a véleményetek a tacskókról?

Mik a véleményetek a tacskókról?

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 11:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Édesek nagyon! :)

Egy barátom apukájának fekete fajtatiszta tacsija van, nagyon aranyos állat, szeretnivaló, bár nem a legbátrabb! :)

2009. aug. 7. 11:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy tacskóm (öreg volt már és meghalt sajnos), én nagyon imádtam. Szeretgetni valók és ők is szeretnek minket. Én csak dicsérni tudom őket :-)
2009. aug. 7. 11:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes, aranyos kutyusok. De általában nagyon makacsak és akaratosak. És szerintem bátrak is, elvégre kotorék ebek. A gerincükre már egész kicsi koruktól vigyázni kell, nem szabad engedni ugrálni meg lépcsőzni őket. Nekünk kettő is volt, hosszúszőrűek, mindkettőt kellett a gerince miatt műteni, és aztán már sosem épültek fel 100 %-osan.
2009. aug. 7. 12:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is tacsit akarok.
2009. aug. 7. 12:59
 5/10 anonim válasza:
51%
Könnyen dühbe gurulnak, de csak idegenekkel szemben.
2009. aug. 18. 12:33
 6/10 anonim válasza:
100%

Nekem van egy gyönyörü fekete cser törpe tacskó szukám.

Nagyon intelligens és ki tudja magát fejezni.midig tudom mit akar-nagyon ajánlom mindenkinek-

2009. okt. 28. 20:08
 7/10 anonim válasza:
100%

Én nagyon imádom^^ Van egy lány tacsim, Lillácska.

Nagyon szereti az egész család:D amilyen kis huncut meg édes...nem is lehet nem szeretni. Ágyban alszik, minden héten fürdetve van. El van kényesztetve...de megérdemli.

Tényleg nem a legbátrabb kutyus, de nagyon édes ahogy megijed a macskától:D biztos vannak bátrabbak, de nekünk ő is jó, mert nagyon jó házőrző. Nem enged be senkit.

Mamámat már megharapta egyszer...nem szereti őt sem. Csak a nagyon szűk családi kört engedi be:D meg a barátnőmet^^ Nagyon érdemes tacsit tartani.:)

2009. dec. 5. 10:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy fekete cser lány tacsim van.

És az utolsó válaszoló teljesen leírt mindent ami az én kutyusomra is jellemző :)

Ja meg hogy az enyém nagyon sértődékeny.. Ha valamin megsértődik akkor bevonul a sarkába és sír :(

Mindig csipás a kis szeme amikor előjön..

De nagyon édesek tudnak lenni :D főleg amikor haza jössz suli után vagy valahonnan és meglát.. akkor szalad nagy örömmel és riszálja a popsiját :):)

2010. aug. 4. 23:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

a világon a legjobb kutya, nekem is van olyan mérges hogy senki nem mer bejönni tőle, ha mégis akkor annak mindig elkapja a bokáját és alig akarja elengedni, ha jön valaki bekell csukni hogy ne kapja szét a bokáját

régen nagyon jó kutya volt csak mostmár öreg és nem szeret futni meg semmit csinálni, csak feküdni de ha jön valaki akkor még mindíg harap :)

2010. aug. 24. 09:50
 10/10 anonim ***** válasza:
cukik kedvesek aranyosa én nagyon nagyon ajánlom mindenkinek én úgy szeteretem őket majd meg eszem őket nekem is van 2
2010. aug. 26. 08:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!