Mik a véleményetek a tacskókról?
Édesek nagyon! :)
Egy barátom apukájának fekete fajtatiszta tacsija van, nagyon aranyos állat, szeretnivaló, bár nem a legbátrabb! :)
Nekem van egy gyönyörü fekete cser törpe tacskó szukám.
Nagyon intelligens és ki tudja magát fejezni.midig tudom mit akar-nagyon ajánlom mindenkinek-
Én nagyon imádom^^ Van egy lány tacsim, Lillácska.
Nagyon szereti az egész család:D amilyen kis huncut meg édes...nem is lehet nem szeretni. Ágyban alszik, minden héten fürdetve van. El van kényesztetve...de megérdemli.
Tényleg nem a legbátrabb kutyus, de nagyon édes ahogy megijed a macskától:D biztos vannak bátrabbak, de nekünk ő is jó, mert nagyon jó házőrző. Nem enged be senkit.
Mamámat már megharapta egyszer...nem szereti őt sem. Csak a nagyon szűk családi kört engedi be:D meg a barátnőmet^^ Nagyon érdemes tacsit tartani.:)
Nekem egy fekete cser lány tacsim van.
És az utolsó válaszoló teljesen leírt mindent ami az én kutyusomra is jellemző :)
Ja meg hogy az enyém nagyon sértődékeny.. Ha valamin megsértődik akkor bevonul a sarkába és sír :(
Mindig csipás a kis szeme amikor előjön..
De nagyon édesek tudnak lenni :D főleg amikor haza jössz suli után vagy valahonnan és meglát.. akkor szalad nagy örömmel és riszálja a popsiját :):)
a világon a legjobb kutya, nekem is van olyan mérges hogy senki nem mer bejönni tőle, ha mégis akkor annak mindig elkapja a bokáját és alig akarja elengedni, ha jön valaki bekell csukni hogy ne kapja szét a bokáját
régen nagyon jó kutya volt csak mostmár öreg és nem szeret futni meg semmit csinálni, csak feküdni de ha jön valaki akkor még mindíg harap :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!