Mennyibe kerül a nevezési díj?
Figyelt kérdés
A kutyámmal szeretnék agilityzni, illetve majd később dogdancig versenyre jelentkezni.
Az érdekelne, hogy aki volt már ilyen versenyen, az megközelítőleg mennyi nevezési díjat fizetett?
Illetve ha a kutya helyezést ér el, akkor díjat kap?
de mi ez a díj? 1. 2. illettve 3. helyért?
Bocsi, ha hülyeség a kérdés,de sok mindent hallottam már, és kíváncsi vagyok.
2012. okt. 16. 07:49
1/3 anonim válasza:
A nevezést nem tudom, de a helyezettek szoktak kapni különböző ajándékokat. Tápot, felszerelést, stb. Pénzdíj nincs.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, hogy pénzdíj nincsen, csak azt nem tudtam, hogy ilyen tápféléket kap. Köszi a választ
2012. okt. 16. 12:32
3/3 Szilvi & Argos válasza:
Dog-dancing versenyeken a nevezési díj 2-4000 Ft általában, agility-nél tudtommal 3-4 ezer...
Nyeremény dog-dancing versenynél lehet táp, felszerelés, kupa, érem.
Ismerősöm panaszkodik, hogy agilityben már nem kapnak érdemleges nyereményt, csak érmet-szalagot, jobb esetben kupát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!