Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kaukázusi farkas kutyámnak...

Kaukázusi farkas kutyámnak fáj az egyik szemme marmint pislogtatja. Tépi a saját szorét és alata ilyen csunya lesz a bore. A kutyámnak mi baja lehet?

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 08:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Bocs, nekem 400 nm-es kertem van és 3 kistestű kutyám, és viszem őket sétálni minden este a párommal... Mert kellenek nekik az ingerek, és akkor nem lesznek olyan antiszociális dögök mint a tiéd, akit ki sem lehet vinni az utcára.

Egyébként google-ban keress rá létezik-e kaukázusi farkaskutya. Elárulom neked én megnéztem és NINCS ilyen! (bár tudtam hogy nincs)

2009. aug. 8. 09:54
 12/14 anonim ***** válasza:

"a te kutyád se lenne nyugton ha a macskák menének neki"

Most azt akarod nekünk bemesélni, hogy a 4-5 kilós macskák megtámadják a te mittudomén hány kilós kutyádat:D Megszakadok a nevetéstől:D Biztos ugrálnak neki mi? Jesszus:D

2009. aug. 8. 09:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Képzeld el, 600nm2-es a kertünk, és minden egyes nap megyünk sétálni egy-másfél órát. Fürdünk a Dunán, a közeli bányatavon, ismerkedünk, játszunk más kutyákkal, kiülünk a Duna partra bandázni.

100 nm2-es kert lófasz, pláne egy kaukázusinak.

Maximum egy részeg pillanatodban te írtad bele az oltási könyvébe, hogy kaukázusi farkaskutya, de hogy a törzskönyvében nem szerepel (ha egyáltalán van neki...), az FIX!

Ha nem hiszed, akkor írd már be ugyan a google-be, nincsen rá találat!

Az én döntésem, hogy nekimehet-e a macskáknak, avagy nem, és nem a fizikai erőmön múlik a visszatartás, hanem az elmúlt egy év (mióta nálam van) következetes, alapos nevelésén, tanítgatásán, a szabályok, a falkavezér dolgok módszeres betartásán.

Támadhatsz minket mindenféle alaptalan butasággal, ezek a dolgok a tényen NEM változtatnak!!! :

Felelőtlen, rossz gazda vagy, aki nem törődik a kutyájával.

Nem értesz a kutyákhoz, nem is akarsz, nem nevelted, nem szocializáltad, te vagy állítólag a gazdája, de meg sem tudod sétáltatni. Sajnálod az ellátására a pénzt, lusta vagy állatorvost hívni, lusta vagy elvinni, miközben a kutyának nyilvánvalóan baja, fájdalma van.

Ha nem vagy képes felelősséget vállalni azért, amit magadhoz vettél, akkor keress neki egy becsületes, normális gazdát, akár a fajtamentéssel együttműködve.

Mert ez nem egészséges, normális élet, amit fenntartasz neki.

Még mindig nem kötelező kutyát tartani!!!

2009. aug. 8. 15:48
 14/14 anonim ***** válasza:
36%

lövesd ki azt kész, a köcsög telkedet meg aknázd alá.

és tanulj meg írni te szánalmas ellenzseni

2009. aug. 10. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!