Megölné az amerikai staffordshire terrier a másik kutyát?
Figyelt kérdés
Bnőmnek van egy pincsikutyája kan. Én meg szeretnék egy stafford terrier kutyát szintén kant. A probléma csak az, hogy én több helyen is olvastam, hogy két kant nem lehet együtt tartani. Mert hogy lehet hogy együtt vannak mondjuk x évig, egyszer csak összekapnak valamin és akkor vége. Ez mennyire helytálló? Azért azt nem akarnám, hogy baja legyen a kiskutyának. Ivartalanítani sajnos nem lehet mert epilepsziás, nem lehet altatni igy. Egy kicsit domináns de nem vészesen de azért szeret főnökösködni.2012. okt. 14. 18:06
11/14 anonim válasza:
Huh ez jó kérdés.
Nekünk van egy fél éves fiú Stafink meg egy idős fiú kutyánk 10 éves.
A stafi már (mivel együtt alszanak kiskora óta) nem nagyon engedi be a kutyi házba az idősebb kutyát megáll az házban majd amikor a másik be akar menni neki ugrik finoman ugat rá:((De amúgy aztán mindig valahogy reggel együtt ébrednek fel:))Nem volt ilyen a Stafi:(
Remélem nem lesz gond már akkor morog ha az idősebb kutya evésnél mellette megy el
12/14 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem egy tenyésztőtől hallottam ezt, hogy felügyelet nélkül nem engednek össze több kant. Ráadásul itt is olvastam nem egyszer, hogy előfordul akár az is, hogy évekig nincs gond, aztán haza mész és az egyik már nem él.
2012. okt. 16. 15:15
13/14 anonim válasza:
:((Remélem nem lesz gond mind 2 imádom:))Amúgy meg olyan cukik összebújva tudnak aludni bár nagyon irigyek egymásra ha pl: simogatom a Stafi löki el a másikat meg oda harap majdnem neki:(
14/14 anonim válasza:
Előző: az baromira nem a kutya hibája, hanem csak a tiéd, ugyanis abszolút nem fogad el téged, mint vezetőt, magyarul tojik a fejedre, az van, amit ő akar. Ha meg lenne normálisan nevelve nem dominálná a másik kutyát sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!