Nem nedves a kutyám orra és remeg és folyton fekszik meg visszahúzza a farkát. Mi baja lehet? Tudom, hogy állatorvoshoz kell vinnem, hétfőn el is viszem csak adjak neki valamilyen gyógyszert, vagy ne?
beteg
a kutya orra akkor száraz ha lázas én megnézetném egy állatorvossal
Most mondhatnám, h mérj egy hőt nála, de ha nem viszed utána dokihoz, felesleges. Ez rengetegminden lehet, menj dokihoz - vagy ne tarts állatot, ha nem tudsz róla megfelelően gondoskodni. (nem bántó szándékkal, de tényleg)
Jah, és ne adj semmilyen gyógyszert, legtöbbjük nem állatgyógyászatra van kitalálva!
Jobbulást a blökinek!
legyen meleg helyen az éjszaka, mert kihűlhet
mit evett? milyen idős? szuka/kan? milyen a szeme/ínye színe? stb. az állattartás valóban felelősség!
Az orra nedvessége meg hőmérséklete semmit nem jelent, azt hiába nézed.
Én nem feltétlenül várnék vele hétfőig, feltalálták a telefont, használd, keress egy ügyeletet bárhol az országban, és kérdezd meg, hogy szerintük mi a baj és mit tehetsz. Magadtól ne gyógyszerezd, főleg ha fogalmad sincs, mi a baja, mert esetleg meg találod mérgezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!