Mitől lehet az, hogyha egy kutya bizonytalan?
Légyszi, csak olyan válaszoljon, aki tapasztalt kutyatartó! És persze aki ért hozzájuk!
Az is érdekelne többek között, hogy ez több okból lehet-e, mert szerintem igen, csak kíváncsi vagyok hozzáértők véleményére. Lehet szerintem attól, ha a gazdi elrontott valamit, és lehet pl olyan dologtól, ami kiváltotta ezt a kutyában, vagy ilyen tulajdonságokkal született... stb????
Aki válaszol, ne csak egy szót vagy mondatot írjon, és ha ír, magyarázza is el, miért gondolja így, ja és persze kérdezzetek nyugodtan!
Köszi
A kutya tenyésztőtől van. És a tenyésztő vitte őket autóban is, meg utcára is ment vele már meg a tesójával, persze oltás után. És tényleg, mikor elhoztuk, láttuk, hogy nem parázik az autóban, mint a másik kutyánk még kicsinek.
Amúgy nem súlyos a dolog, mert a kutyasuliban beszéltem egy terápiás oktatóval és azt mondta, hogy olyan dolgok elé kell állítani, ahol rájön, hogy meg tud oldani feladatokat. Mint pl egy játékban, gondoltam erre a KONG nevű játékra, amit venni fogunk. Meg hogy többet legyen itthon egyedül, mert túlzottan ragaszkodik hozzánk. Pl mikor kiadtuk a suliban a mehetsz vezényszót, ő ugyanúgy ott ült mellettünk, és nem azért, mert nem értette. Amúgy ma vizsgázott le. Ja és olyan kutyák közé kell vinni, akiknek normális gazdájuk van és érti a kutyák kommunikációját, nem pedig félreértelmezi. Hát ez nem lesz könnyű, mert nagyon sok hülye van a közelben. Hasonló kaliberű kutyákkal kell-ene összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!