Melyik vágott fül a legjobb?
Szerintem az ilyen fül a legszebb, bár ez a kutya amstaff, de szerintem a pitbull sem különbözik sokban tőle. A túl rövidre nyírt fül visszataszító, de nagyon, viszont ez a show crop vagy long crop elegáns, kiemeli a kutya fejét. A legtöbb pitbullnak/amstaffnak iszonyú szarul áll a füle, össze-vissza bicsaklik, feláll, lekonyul, vagyis mindenhogy áll, csak úgy nem ahogy kéne. Akkor már sokkal jobb vágottan, mert a rossz fültartás nevetségessé tesz egy olyan kutyát, amelynek a kemény kinézet illenék(láttam már ilyet nem egyet). Ami még fontosabb, olyan állatorvost kell keresni, aki ért ahhoz, amit csinál, mert az egyik válaszoló által belinkelt kutya füle például olyan cafrangosra van vágva, hogy kb én is szebben megcsináltam volna. Namármost hogy hol találsz ilyen dokit, abban nem tudok segíteni, mert ugye tényleg be van már tiltva a fülvágás, de ha a ronda vágás és a vágatlan között kell választani, akkor inkább a vágatlan maradjon, szóval tényleg ne add akárki kezébe ezt a feladatot.
Utcsó válaszoló köszönöm, hasznos volt a tanácsod:)
Aki az én fülemet akarta, annak csak annyit, ha ez lenne a feltétele, h vágott fülű kutyám legyen akkor a sajátomat is vágatnám :P (amikor azt írtad h "macho" LÁNY vagyok!!!)
Little Red: neked is fel kellene nőni végre!!!
Vágás volt , van és lesz ha tetszik ha nem, ha nem itthon akkor külföldön! Nem fáj jobban mit az ivartalanítás!
Azért remélem majd eltörlik azt a törvényt és itthon is lehet újra fület vágatni, nem kell kimenni ezért külföldre!!! Igaz sokszor ott szebben csinálják mint itthon!
kérdezőnek: Nyomtass ki egy fülképet a netről amelyik tetszik és ha leakarod vágatni vidd magaddal és mond meg a dokinak, hogy ilyet szeretnél. Sokan még megcsinálják itthon is, ezt soha nem fogják tudni a nagy okosok megszüntetni mint ahogy sok mást sem! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!