Hogyan tehetném inger-gazdaggá a kutyám kenneljét?
Sajnos reggeltől 4-ig dolgozom, így csak utána érek rá. Addig viszont nem szeretném, hogy unatkozzon. Tettem be neki rágókákat, de látszólag eléggé megunta őket. Milyen ötleteitek vannak?
Köszönöm előre is.
Nyisd ki a kennel ajtaját! Máris ingergazdag lesz!
Na jó, csak vicc volt, bocsi
Tud nézelődni, látja, hogy mi folyik az utcán. Nem engedhetem ki, mert elég sok erre a "túlzottan kedves" személy. Mindig akad egy önként jelentkező, aki bedob valami mérgezett kaját és a kutya befalja. Így amikor nem vagyok mellette nem is szoktam kiengedni. Hétfőig kitalálok neki valamit, hogy feladat legyen a kaja megszerzése, legalább azzal is kicsit lefoglalja majd magát. Sétálni reggel nincs időm.
Persze, hétvégén pótolunk sok mindent. Most megyünk egy hatalmas túrára a közeli kis erdőben, olyan szépen süt a nap. :)
Köszi az ötleteket.
Írtad, hogy reggel 6-kor szoktad kiengedni. Én mindig akkor keltem, amíg nem volt kutyám.
Azóta fél6-kor kelek. Szerintem ennyit megérdemel a kutyusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!