Hol lehet viszonylag olcsón Amerikai Staffordshire Terriert kapni Békéscsaba környékén?

Az olyan kutyafajáknál, ahol veszélyes, ha az egyed idegileg labilisabb, nem érdemes spórolni, és inkább tenyészőtől kell venni, nem szaporítótól... Így szinte biztos, hogy jó idegzetű és egészséges lesz a kutya.
Csakhát az ugye nem olcsó...

Kérlek vegyél tenyésztőtől...megéri kiadni a drágább pénzt.
Szaporítók osztogatják mint a cukrot 20ezerért,de azokkal a kutyákkal lehet bekerülni a hírekbe. vagy betegesek lesznek.
Egyébként hogy ne csak offoljak,hanem hogy válaszoljak is: e-dog és expressz tele van hirdetésekkel nézz körül ott.

nekem volt egy félvér, teljesen kezelhetetlen, idegbeteg, harapdálta a kezünket, elszökött, kerítésen kiugrált.
pont ez az a fajta, amin nem lehet spórolni, mert megjárod.

Elég szomorú,ha egy kutya vásárlásánál a pénz a döntő tényező.
Ha ez a fő szempont,miért nem mész a fajtamentőkhöz?Szép ,egészséges kutyához juthatsz általuk.Csak nem az a baj,hogy ivartalanítva vannak és nem lehet velük szaporítani?
Persze tudom, hogy nem szaporítótól kell venni...nem is onnan akartam
Csak az előzőt apa 15.000ért vette,és nagyon barátságos,egészséges,és szófogadó volt.Még egy tacskókeverékkel is nagyon jól megfért.Mondjuk ő szegény éhenhalt volna ha nem hozzuk el.Egy régi tenyésztőtől vettük,aki már abbahagyta a tenyésztést,de váratlanul jöt még 1 alom kiskutya.
Ezért kérdezem...
De azért köszi a válaszokat.És ha nincs most sehol ilyen akkor persze veszünk egyet drágábban.

Ha 10e ft-ért vette apád, és azért kellett onnan elhozni, mert majdnem éhen halt, akkor az nem tenyésztő volt, hanem egy mocskos szaporító... pfujjj!
Tényleg nem bántásiból, de én úgy érzem, nem vagy tisztában a szaporítás és a tenyésztés fogalmával.
Kérlek szépen, olvasd el, és utána kezdjetek el kiskutyát keresni: www.olcsokutya.uw.hu

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!