Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Francia Buldogom most hányt...

Calibra16v150 kérdése:

Francia Buldogom most hányt az éjszaka közepén véreset! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most meg zihálva veszi a levegőt! Sajnos külföldön vagyok és itt csak holnap vagy holnap után tudom orvoshoz vinni! Nagyon félek hogy valami olyat evett és attól van neki! Látom a kis 3 honapos pofiján hogy fáj neki!
2012. okt. 12. 02:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtok olvasni? Már elpusztult!
2012. okt. 12. 08:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Hahó emberek, 2 óra alatt meghalt szegény kutyus. Hova vigye most már dokihoz?

Kérdező! Sajnálom :(

2012. okt. 12. 08:48
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok a hibás mert nem voltam felkészülve :( orvoshoz vittem volna ha tudom hogy hol vagyok! De sajna egyedül voltam egy idegen országban egy éjszakára!! szoltam a férjemmek telefonon de mikor megjött mondanom sem kell hogy hogy sírt pedig sose láttam sírni!!!!! Addigra már késő volt!!!
2012. okt. 12. 11:43
 14/19 A kérdező kommentje:
Ráadásul a 4 éves kislányom még nem is tudja!!! Nem tudom mikora fogom ezt feldolgozni de az bíztos hogy nem tudnék másik kutyust magamhoz fogadni!!!! Istenem egyéniség volt!! Ügyes okos!!! Annyira sajnálom mindjárt megszakad a szívem! Huuhh az udvaron imádott játszani a kövekkel de nem nyelte le soha!!! Meg minden fadarabot szétrágott!! Most bujtak volna ki a zápfogai! Ne bántsatok tudom hogy én vagyok a hibás....;(
2012. okt. 12. 11:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Ne okold magad, nem tehettél róla!
2012. okt. 12. 12:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom.
2012. okt. 12. 12:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Egyébként nem lehet vmi betegség? Oltásait megkapta időben? Nekem legközelebb, ha kutyát veszek, v. fogadok be, tuti minimum 6 hós lesz, max 2 éves.
2012. okt. 12. 12:28
 18/19 anonim ***** válasza:
6os válaszoló marha kedves vagy...ne is legyen kutyája? gondolom nem szoktál tv-t nézni, hogy a kutyákat hogyan tartja néhány elmebeteg... ez meg igazán nem az ő hibája szerintem, és fogadhat majd még be kutyát, de jobb lenne, ha 6hós felett lenne a kutyus... és részvétem :((
2012. okt. 12. 20:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyébként a parvónak van egy nagyon gyors lefolyású változata, ami akár kevesebb, mint 1 nap alatt elviheti a kutyust :(

A véres hányás erre is utalhat :( És persze attól függetlenül is elkaphatta, ha megkapta a védőoltását.

2012. okt. 12. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!