Anya nem engedihogy kutyám legyen? Miért?
Én nagyon szeretnék egy kutyát de anya nem engedi.
Pedig volt már egy macskám és vele is sokat foglalkoztam csak el kellet altatni mert volt valami baja. És anya is nagyon jól tudja hog gondoskodnék róla. Levinném sétálni, etetném ,játszanék vele és tanitanám. ÉS NEM ENGEDI !!
Mivel tudnám rábeszélni ??? :) :D Elöre is köszi.
gondolom 100-150 ezer ft-od nincs kutyára aztán még ott a felszerelés,az oltások,bármikor felmerülő orvosi költségek. Egy kutya nem olcsó mulatság,lehet nem engedhetitek meg magatoknak. Ha ez a helyzet érvelhetsz menhely mellett,hogy megmenthettek egy életet. Facebookon pl rengeteg állatos csoport van fent,ahol sanyarú sorsú kutyákat mutatnak be hátha anyukádnak megesik a szíve valamelyiken.
vagy pl:
itt is rengeteg altatás küszöbén álló kutyus van.
Ha nem a pénz a lényeg,kérdezz rá konkrétan sajnos én csak találgatni tudok..
Öt találtam és köszi az oldikat nagyon hasznos..
ó de tündér..ennyi "család" után lehet bizalmatlan lenne az elején,de biztos jó dolga lenne ha végre valaki élete végéig szeretné őt.
de már 1 hónapos a hírdetés,fajtatiszta kutya,hát érdeklődni kell:) de lehet már gazdira talált.
De ha szereted a westiket itt is körülnézhetsz:
legjobb csel lenne,ha azt mondanád anyudnak hadd legyetek ideiglenes befogadók (ami annyit tesz hogy míg nem találnak neki gazdit addig nálatok van elhelyezve),és akkor lehet anyud is annyira beleszeretne az egyik mentett kutyába hogy vissza se engedné...:)
Na nehogymár 150-200-tól induljon egy kutya.
Talán nem rommáhekkelt miniatűr kutyát kell venni, akit kéthetente kell dokihoz vinni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!