Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Anya nem engedihogy kutyám...

Anya nem engedihogy kutyám legyen? Miért?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretnék egy kutyát de anya nem engedi.

Pedig volt már egy macskám és vele is sokat foglalkoztam csak el kellet altatni mert volt valami baja. És anya is nagyon jól tudja hog gondoskodnék róla. Levinném sétálni, etetném ,játszanék vele és tanitanám. ÉS NEM ENGEDI !!

Mivel tudnám rábeszélni ??? :) :D Elöre is köszi.

2012. okt. 10. 20:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

gondolom 100-150 ezer ft-od nincs kutyára aztán még ott a felszerelés,az oltások,bármikor felmerülő orvosi költségek. Egy kutya nem olcsó mulatság,lehet nem engedhetitek meg magatoknak. Ha ez a helyzet érvelhetsz menhely mellett,hogy megmenthettek egy életet. Facebookon pl rengeteg állatos csoport van fent,ahol sanyarú sorsú kutyákat mutatnak be hátha anyukádnak megesik a szíve valamelyiken.

vagy pl:

[link]

[link]

itt is rengeteg altatás küszöbén álló kutyus van.

Ha nem a pénz a lényeg,kérdezz rá konkrétan sajnos én csak találgatni tudok..

2012. okt. 10. 20:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem sem engedték. Nem ismerem az anyagi helyzeteteket, de lehet, hogy amiatt van. Egy kutya, főleg, ha kölyökkorban jön, nem olcsó mulatság. Ivartalanítás, felszerelés, kaja, oltások, esetleges betegségek és még ki tudja mi? Nekünk egyébként az lett a megoldás, hogy találtunk egyet... Azóta nálunk van. :)
2012. okt. 10. 20:29
 3/12 anonim ***** válasza:
a kutya költségesebb mint egy macska, főleg ha kicsi kutyust szeretnél, neki az oltások, és ezt nem biztos, hogy megengedhetitek magatoknak, hisz a macska gondolom már nem volt kicsi, így kevesebbe is került, meg lehet, hogy hely sincs elég egy kutyának. Amúgy kérd karácsonyra, vagy szülinapodra.
 4/12 A kérdező kommentje:

[link]

Öt találtam és köszi az oldikat nagyon hasznos..

5/12 anonim ***** válasza:

ó de tündér..ennyi "család" után lehet bizalmatlan lenne az elején,de biztos jó dolga lenne ha végre valaki élete végéig szeretné őt.

de már 1 hónapos a hírdetés,fajtatiszta kutya,hát érdeklődni kell:) de lehet már gazdira talált.

De ha szereted a westiket itt is körülnézhetsz:

[link]

legjobb csel lenne,ha azt mondanád anyudnak hadd legyetek ideiglenes befogadók (ami annyit tesz hogy míg nem találnak neki gazdit addig nálatok van elhelyezve),és akkor lehet anyud is annyira beleszeretne az egyik mentett kutyába hogy vissza se engedné...:)

2012. okt. 10. 20:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Jaj de kis aranyos ez a Panka:)
2012. okt. 10. 20:36
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszike ezt megprobálom.. :) :D És jó az oldal amit linkeltél..
2012. okt. 10. 20:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Azt a marha felelős állattartást ne reklámozd már ;D
2012. okt. 10. 21:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Na nehogymár 150-200-tól induljon egy kutya.

Talán nem rommáhekkelt miniatűr kutyát kell venni, akit kéthetente kell dokihoz vinni...

2012. okt. 11. 01:28
 10/12 anonim ***** válasza:
150körül nem romáhekkel miniatür kutyákat lehet venni.. :D rendes kennelbe normális és valószívűleg egészséges kutyát kaphatsz.. Pont hogy az olcsó kutyák azok akik minik... Vagyis már ott is láttam 60.000körül.. ami elég vicces.
2012. okt. 11. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!