Milyen kutya illik panellakásba?
Hagyjuk már ezt a kutya nem való lakásba szöveget...
Kérdező, a képen szereplő kutyust én sem igazán ajánlanám, talán első kutyának jobb lenne egy kicsit idősebb, 1-2 éves kutyus, aki már nem olyan hebrencs, és már kialakult, hogy milyen is a természete. Ha megkérdezitek az egyesületet, biztosan tudnak ajánlani hozzátok illő kutyát.
Csatlakozom: lakásba a nagy területőrző pásztorkutyák kivételével szinte minden fajta alkalmas lakásban tartásra, ha szellemileg, fizikailag és ösztönileg naponta lefárasztják.
Csak a gazdán múlik, hogy tudja e biztosítani a kutyának a fajra és fajtára jellemző feltételeket.
Kisbaba mellé, 12 éves lánynak nem vennék kölyköt...szobatisztaság, rágcsálás, ugra-bugra temperamentum, stb...
Az Állat és Ember Alapítványnál jó kezekben vagytok! Keressetek egy fiatal, kis-közepes testű, nem túl mozgékony kutyust. Ha az alapítványnál elmondjátok, hogy Neked kellene a kutyus elsősorban, de a szülők is segítenek természetesen, van kisbaba, stb. akkor tudnak ajánlani megfelelő kutyust, akit néhány találkozás után örökbefogadhattok.
Elsőnek úgy olvastam, hogy milyen kutya illik a pelenkába... xD Látszik már nagyon fáradt vagyok... :D
Na de a kérdésre válaszolva:
A képen lévő kutyus cuki, de men ajánlom. Inkább egy kicsit idősebb kutya kéne (olyan 1 év körüli) az már általában szobatiszta és nem olyan szeleburdi. Kisbaba mellé viszont nem tudom :S Az több dologtól is függ, ha a szülők megengedik akkor szerintem semmi baj nem lesz...
A menhelyi kutya jó döntés! Azok a leghűségesebbek. Ott (a menhelyen) a dolgozókat meg is tudod hogy melyik kutyát ajánlja neked. A legjobb fajták panelba kisbaba mellé meg inkább nevelés kérdése mint fajtáé...
Itt megtalálod a legtöbb kutyafajtát egész jó kis leírásokkal: [link]
Beagle,Cocker spániel vagy Uszkár. De szerintem a Beagle a legszelídebb!
Bár az sem lehet rossz,amit te választottál!
Nagyon aranyos,ráadásul biztos nem fog túl nagyra nőni,rövid lábai miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!