Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya illik panellakásba?

Milyen kutya illik panellakásba?

Figyelt kérdés
Sziasztok!! 12 éves lány vagyok panellakásban lakunk.. Elég mozgékony vagyok.. Naponta háromszor tudnám vinni sétálni a kutyust és van egy kisbaba is nálunk.. Vagyis nem lenne jó ha agreszív lenne és szerintetek ez a kutyus illik lakásba: [link]

#Kutya.Lakásban.
2012. okt. 9. 17:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%

Hagyjuk már ezt a kutya nem való lakásba szöveget...

Kérdező, a képen szereplő kutyust én sem igazán ajánlanám, talán első kutyának jobb lenne egy kicsit idősebb, 1-2 éves kutyus, aki már nem olyan hebrencs, és már kialakult, hogy milyen is a természete. Ha megkérdezitek az egyesületet, biztosan tudnak ajánlani hozzátok illő kutyát.

2012. okt. 9. 17:41
 12/23 anonim ***** válasza:
59%
Ez kutyus a képen egy amstaff&tacsi keverék...nem gyereknek való, se a tacsi vér se az amstaff természete. Valami bishont vagy törpe uszkárt tudnék elképzelni neked.
2012. okt. 9. 17:50
 13/23 anonim ***** válasza:
14%
Majd ha a kisbaba már idősebb
2012. okt. 9. 18:37
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen sokat segitettetek!! :) :D
2012. okt. 9. 19:55
 15/23 Szilvi & Argos ***** válasza:
70%

Csatlakozom: lakásba a nagy területőrző pásztorkutyák kivételével szinte minden fajta alkalmas lakásban tartásra, ha szellemileg, fizikailag és ösztönileg naponta lefárasztják.

Csak a gazdán múlik, hogy tudja e biztosítani a kutyának a fajra és fajtára jellemző feltételeket.

Kisbaba mellé, 12 éves lánynak nem vennék kölyköt...szobatisztaság, rágcsálás, ugra-bugra temperamentum, stb...

Az Állat és Ember Alapítványnál jó kezekben vagytok! Keressetek egy fiatal, kis-közepes testű, nem túl mozgékony kutyust. Ha az alapítványnál elmondjátok, hogy Neked kellene a kutyus elsősorban, de a szülők is segítenek természetesen, van kisbaba, stb. akkor tudnak ajánlani megfelelő kutyust, akit néhány találkozás után örökbefogadhattok.

2012. okt. 9. 20:41
 16/23 anonim ***** válasza:
Panka szerintem ideális lehetne nektek! :) Szerintem érdemes lenne bemennetek és körül nézni, ismerkedni a benti kutyákkal.
2012. okt. 10. 13:43
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek.
2012. okt. 10. 13:54
 18/23 anonim ***** válasza:

Elsőnek úgy olvastam, hogy milyen kutya illik a pelenkába... xD Látszik már nagyon fáradt vagyok... :D

Na de a kérdésre válaszolva:

A képen lévő kutyus cuki, de men ajánlom. Inkább egy kicsit idősebb kutya kéne (olyan 1 év körüli) az már általában szobatiszta és nem olyan szeleburdi. Kisbaba mellé viszont nem tudom :S Az több dologtól is függ, ha a szülők megengedik akkor szerintem semmi baj nem lesz...

A menhelyi kutya jó döntés! Azok a leghűségesebbek. Ott (a menhelyen) a dolgozókat meg is tudod hogy melyik kutyát ajánlja neked. A legjobb fajták panelba kisbaba mellé meg inkább nevelés kérdése mint fajtáé...

Itt megtalálod a legtöbb kutyafajtát egész jó kis leírásokkal: [link]

2012. okt. 10. 16:48
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszike ez nagyon hasznos oldal amit belinkeltél.. :) :D
2012. okt. 10. 18:57
 20/23 anonim válasza:
16%

Beagle,Cocker spániel vagy Uszkár. De szerintem a Beagle a legszelídebb!

Bár az sem lehet rossz,amit te választottál!

Nagyon aranyos,ráadásul biztos nem fog túl nagyra nőni,rövid lábai miatt. :)

2012. okt. 17. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!