A Bolus adstringens tablettát hogy kell adni kutyáknak? Milyen mennyiségben?
Tegnap este hasmenése volt a kutyámnak ezért csak rizst és csirke húst kapott, reggel már rendes széklete volt. Így kapott egy kis húslevest répát is, mert amúgy a rizst nem nagyon eszi meg és este megint hasmenése volt. Az oldalon láttam,hogy sokan ajánlják ezt a gyógyszert, de mennyi kell belőle? Vegyek neki egyáltlán vagy maradjon csak a diéta?
A kedve jó, játszik,iszik, étvágya is van vagy inkább csak lenne..mert keveset kap.
/4 éves,kistestű kutya,8kg /
Persze ha nem múlik el vagy javul akkor elviszem orvoshoz.
Szerintem a húsleves volt a baj...semmi baja nem lesz,ha nem kap enni egy napot.
Amúgy én 25kg-os kutyának 2x1 tablettát adok, Te is adhatsz 1x felet és 2-3 szén tablettát.
De szerintem,ha egy napot koplaltatod és utána sovány csirkét adsz rizzsel legalább 2 napot,akkor nem lesz baj és tabletta se kell.
Köszi a válaszokat. Igazatok van elégnek kell lennie a diétának. A gyógyszerig úgy jutottam el,ha már ilyen szépen elrontottam a gyógyulását / szerintem is a húsleves nem kellett volna/ hátha így könnyebben rendbe jön, mert megnéztem a gyógyszert és lényegében az ilyen bélfertőtlenítő.
Mindenesetre most nem kap az biztos, ma 2x kakilt nem volt az igazi,de volt "formája és egyben" volt,egyik után még próbálkozott,de már nem jött semmi, az szerintem jó. Most viszont,nem rontom el szigorúan rizs, csirke hús holnaptól. :)
Egyébként a széntablettát hogy gondoltad? 2-3 egyszerre vagy egy nap? Azt tudom mire jó,de még én nem szedtem soha, kutyámnak se adtam még. Szóval bocs, a hülye kérdésért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!