Terhességen kívül lehet ez más?
A kutyusunk hasa egyik napról a másikra puffadtnak, keménynek tűnt ma délelőtt. Először azt hittük, hogy csak sokat evett, vagy felfúvódott valamitől. De az előbb észrevettük, hogy váladékoznak a mellbimbói.
Az elmúlt hetekben voltunk többször vele állatorvosnál, ő észrevette volna, nem? (Az a baj, hogy most pont szabadságon van, nem mehetünk hozzá emiatt.) Ha terhes lenne, mert elkapta a szomszéd kutya, akkor az baj lehet, mert mostanában elég sok gyógyszert kapott.
Hullik a szőre??
Úgy értem csomógban vagy esetleg nagy helyeken nem hullt ki a szőre?Vagy nem vedlik jobban mint szokott??Hány éves?
Azért kérdeztem ezeket ,mert:
Barátnőmnek a kutyájával is jártak már minden helyre,de kiderült 1-2 hónap után h állvemhes volt.
Azért is kérdzetem,hogy hullik-e a szőre,mert az ővé hullott és ilyen tabletáttkellett szednie.
És azt azért kérdeztem,hogy hány éves,mert 1 éves koronál kicsit jobban vedlik a kutyus......,de ha 7 éves
akkor már szerintem ""csak"" állvemhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!