Nagy lehet a baj a kutyám jobb hátsó lábával, ha nem áll rá?
Figyelt kérdés
Tegnap délután történt, hogy leugrott kb. 50 cm magasról és azóta nem áll rá a jobb hátsó lábára, három lábon közlekedik. Sajnos épp azt a pillanatot nem láttam amikor leugrott, így nem tudom, hogyan érkezett a földre, de azóta nem használja, nem terheli. Ugyanolyan vidámnak tűnik, de aggódom, hogy miért nem használja a lábát. Nem tudom mi lehet vele, végig tapogattam, nem rántotta el, tűrte. Ha eltört volna, annak mi lenne a jele? Vigyem orvoshoz, vagy rendbe jön magától? Ha csak megrándult, akkor már nem kellett volna ráállnia? Több napig is fájhat neki? Fajtája német spicc és 13 éves.2012. okt. 8. 11:22
11/11 anonim válasza:
Akkor keress fel egy olyan orvost is vele, amelyik meg is tudja röntgenezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!