Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a nevelés fajtáról?

Figyelt kérdés
[link]
2009. aug. 5. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk beválik és tapasztalatom szerint a kutyasulinkban is ezek alapján az elvek alapján tanítgatják a gazdikat.
2009. aug. 5. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:

ez a könyv : Jan Fennel : kutyapszhiológia ,Tanuljunk meg kutyául .

az egyik legjobb nevelési módszer.

nem az egyetlen ,de tényleg működik .

olvasd el:)

2009. aug. 6. 10:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Párommal már elolvastuk mert jövőhéten hozzuk haza a 8hetes staffinkat és mi is így fogjuk nevelni a kutyánkat. Azért linkeltem be ezt az oldalt mert mindig sokan megkérdezik hogy a kutya mért rágja a bútort stb,stb. így legalább tudnák hogy a kutyájuk mit miért csinál.
2009. aug. 6. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:

az amstaff -hoz szerintem a www.emberkepzes.eoldal.hu. oldal jobban illik .

sokat mozgó kutyáknál ez egy finomított módszer ,az alap ugyan az, csak a kivitelezése kicsit más !

mi a berninket hasonlóan neveljük, de azt észrevettem, hogy-ha nincs eléggé lefárasztva ,tombol benne az energia,és az nem jó egy 30 kg feletti kutyánál.

a séta-a futás-a biciglizés-az úsztatás nagyon sokat segít !

a Millan a görkorit javasolja :)

a lényeg a közös és sok mozgás !

2009. aug. 6. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!